2777
2789
سعی کردم آب کافی بخورمتوی غذا هم همینقدری که میخوردم،پروتئین بود که عضله کمتر آسیب ببینه

عزیزدل 

کالری پایه بدن ۱۲۰۰ هست 

یعنی کالری که برای متابولیسم و زنده موندنت نیازه 

حتی اگر هیچ فعالیتی انجام ندی

فعالیت روزانه هم ۴۰۰ تا بهش اضافه میکنه 

کمتر از ۱۶۰۰ آسیب به بدنته

She is working on a bio…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه زده نشی یکم کالری ات رو ببر بالاتر

درسته

باید یکم بیشتر شه

ولی اینقور حس خوب گرفتم از اراده ام،که ایندفعه نمیخوام کم بیارم😅

تا ۲۰‌کیلو رو لاغر‌نکنم آروم‌نمیگیگیرم

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
اصلا به برگشتش کار ندارم، چیزی که از دست رفته حجم عضله ست، اگه قبل و بعدش انالیز بدن انجام بدن متوجه ...

آره دیگه اگر پروتئین نخوری اصلا نمی تونی بگیری بدنت خالی می کنه یعنی اون تایم فقط مرغ و ماهی و حبوبات و تخم مرغ و ماست و ... همش باید تو آشپزخونه باشی

هر کسی که لاغر کنه و بعدش پرخوری کنه برمیگردهدیگه باید تثبیتش کنم

توی رژیمت پروتئین 

چربی

فیبر 

لبنیات 

کربو

همرو داشته باش وگرنه فقط اب بدنت کم میشه و کاهش وزنت کاذب میشه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

اصلا به برگشتش کار ندارم، چیزی که از دست رفته حجم عضله ست، اگه قبل و بعدش انالیز بدن انجام بدن متوجه ...

بله سعی کردم همینطور باشه

ماست پروتئینی و محصولاتی که پروتئین داشتن استفاده میکردم

عزیزدل کالری پایه بدن ۱۲۰۰ هست یعنی کالری که برای متابولیسم و زنده موندنت نیازه حتی اگر هیچ فعالیتی ...

بله تحقیق کرده بودم درباره کالری مورد نیاز

اولش واسم سخت بود

ولی الان بدنم داره عادت میکنه دیگه بیشتر از ۷۰۰ تا نمیتونم

سعی کردم آب کافی بخورمتوی غذا هم همینقدری که میخوردم،پروتئین بود که عضله کمتر آسیب ببینه

نه نه هر چقدر آب بخوری نمیشه اون آب میان بافتی هست فرق میکنه 

بعدم مگه ۴۰۰ الی ۷۰۰ کالری چند گرم پروتئین میشه 

کامل هم پروتئین باشه بازم نمیشه داری به خودت آسیب می‌زنی 

She is working on a bio…

من ۱۲۰۰ تا زیر اون آسیب می زنه عضله می سوزونی بعضی روزا کمتر بعضی روزا بیشتر استپ هم نداشتم

چه خوب

پس منم‌باید کم کم زیادش کنم برسه به ۱۰۰۰ تا

حآل ندارم برم بالا بخونم😅مثلا من دو روز غذا نخوردم وزنم پایین میاد؟

نه این‌که آب بدنته

من کالری شماری کردم

نهایت ۷۰۰ تا خوردم

و ورزش توی خونه

از این به بعد کالریتو رو ۱۲۰۰..۱۵۰۰ نگهدار که پوستت شل نشه یکم آرومتر پیش بروخواهشا ورزش کنننننن..

چشممم‌ ورزش میکنممم😅