2777
2789

دوباره وزنت برمیگرده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روز پنج کیلو؟ عزیزم اونایی که کم کردی آب بدن و محتویات روده و مقداری عضله بودهچربی ها به قوت خودش ...

نه من دو سال پیش با کالری شماری تو یک ماه و نیم ۱۲ کیلو کم کردم بعدش که برگشتم به غذای عادی برنگشت

روزی چند کالری می خوری؟ قد و وزنت چقدره؟

قد ۱۵۸

وزن شروع ۷۴ و نیم

الان شدم ۶۹ و نیم

کالریم متغیر بود،یه روز ۳۰۰ یه روز ۵۰۰ ،ولی دیگه نهایتش ۷۰۰ تا میخوردم

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
ده روز پنج کیلو؟ عزیزم اونایی که کم کردی آب بدن و محتویات روده و مقداری عضله بودهچربی ها به قوت خودش ...

سعی کردم آب کافی بخورم

توی غذا هم همینقدری که میخوردم،پروتئین بود که عضله کمتر آسیب ببینه

چربی تو ۱۰ روز ۵ کیلو آب نمیشه عزیزم اون آب بدنت بوده و بعد از مدتی ماهیچه هات یه رژیم سالم تر بهتر ...

میشه گفت حرفتون درسته

ولی بدنم به این شوک نیاز داشت،احتمالا بعد این ده روز،رژیمم رو عوض میکنم 

نه من دو سال پیش با کالری شماری تو یک ماه و نیم ۱۲ کیلو کم کردم بعدش که برگشتم به غذای عادی برنگشت

اصلا به برگشتش کار ندارم، چیزی که از دست رفته حجم عضله ست، اگه قبل و بعدش انالیز بدن انجام بدن متوجه میشن، مگه اینکه تو اون کالری مجاز فقط پروتئین خورده باشن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چندکالری مصرف میکردین؟

و اینکه استپ وزنی نداشتین؟