2777
2789

بچه ها کسایی که هر کدوم از این دو تا رشته رو خوندین میشه نظر بدین، 

به نظرتون کدومش بهتره، از لحاظ سختی کار، درآمد، ساعت کاری، امنیت شغلی و... 

من امسال  پشت کنکور تجربیم برای امتحان نهایی آماده نبودم و ترمیم ثبت نام نکردم، 

الان سوالم اینجاس که به نظرتون ارزش داره یک سال دیگه بمونم و نهایی رو هم کار کنم برای قبولی پرستاری، یا برم دانشگاه آزاد حسابداری بخونم؟؟ 

پرستاری ساعت کاری بالایی داره زحمت زیادی داره ولی در ازای ساعت کاری که کار میکنی حقوق نمیگیری و خیلی کمتر میگیری

در کل سختی های خودشو داره و اگه علاقه نداشته باشی واقعا سخت میشه رشتش برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس به نظرت چه رشته ای خوبه تو پیراپزشکی؟

الان چون خیلی زیاد میرن سراغ این رشته ها . پولی نمیدن بهشون  .‌

کلی اعتراض میکنن  ولی فایده نداره . 

نمیدونم بینشون کددم بهتره .   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .