2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خانه دار بیاین

291 بازدید | 20 پست

من تو یه شرکت خصوصی کار میکنم با حقوق قانون کار و مرخصی و اضافه کارم قانون کاری ک چیزی حدود 15 تومن میشه  

دیروز داشتم با دوستم ک خانه داره صحبت میکردم  

گفتم یه دست صدا نداره تو این دوروه زمونه گرونی حقوق من تو زندگیم خیلی غنیمته ولی اگه بخوام بچه دار بشم دیگه سرکار نمیرم وقتمو برای بچه میذارم  

برگشت بهم گفت من خیلی خوشحالم ک سرکار نمیرم چون اینجوری شوهرم بیشتر کار میکنه و بیشتر تلاش میکنه واسم من لذت میبرم  ک میبینم داره اینجور تلاش میکنه 

حالا از دیشب این قضیه فکرمو مشغول کرده  

ک دید جامعه چرا اینجوریه  

حالا من یه شغل معمولی دارم یا درامد معموولی  

خانمایی ک رفتن کلی درس خوندن مدرک گرفتن تخصص گرفتن  

یا اونایی ک تو زمینه کارهای هنری فعالیت میکنن و بسیار هنرمندن  

بشینن تو خونه بگن به ما چه شوهر وظیفه داره مارو تامین کنه و تلاششو بیشتر کنه  

پس من به عنوان زن تو این جامعه حقم چیه فقط مصرف کننده  

اینم بگم همسر من پلیسه ما باهم داریم کار میکنیم اینجور نیس ک فقط من تلاش کنم یا فقط اون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همین خانم که همسرش رو فقط ماشین کار میبینه و انتظار داره شوهرش مثل ... کار کنه تا آب تو دل خانم تکون نخوره، تقی به توقی بخوره شاکی میشه که چرا من حق و‌حقوقم تو زندگی مثل مردا نیست !

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

حرف اون خانم خیلی غلطه 

اینکه وظیفه مرده و من ملکه و پرنسسم شبیه از اون حرفاس که همه میدونیم چرا گفته میشه و خیلی خنده داره

اما فکر میکنم چون حس کرده تو طعنه زدی اینطور گفته خواسته کم نیاره 

اونم نظرشو گفته،توم نظرتو میگفتی ،چرا باید چیزی که بنظرت درست نیست فکرتو مشغول کنه،بزار اینقدر بیکار خونه بمونه در و دیوار و نگاه کنه به امید اینکه شوهرش از فرط کار زیاد خسته بیاد خونه کیف کنه،فدا سرت

عقیده ها و سلایق و هدف ها تفاوت داره 

چطور تو یه چیز کوچیک تو تا عقیده هست 

کسی که هدفش پیشرفت باشه و بخاد دستش تو جیبش باشه و هر زمان اراده کرد خرید کنه و تفریح 

با اونی که باید از شوهر مثلا پول بگیره فرق می‌کنه 

دوست شما یا هنری نداره که بخاد بره سرکار 

یا عقیده ش همینه که مرد باید بره سرکار و راضی هم هست 

تو نباید هر کی هر چی گفت تحت تاثیر قرار بگیری 

هر کسی زندگیش متفاوته . اهدافشم متفاوته

منم با وجود تحصیلات و همچنان دارم ادامه میدم بازم سرکار نمیرم. بچه ها مسئولیتشان با منه. از خورد و خوراک و تربیت و تحصیل .همسرم هم وظیفه اقتصادی داره و ب خاطر زندگی داره تلاش میکنه . اگر من هم برم دنبال نقدینگی قطعا زندگیمون به مشکل بر میخوره

اما یک عده زوج هستن و میتونن یا یه بچه دارن.

یکی از اقوام ما هر دو شاغلن و دخترشو نوشته غیر دولتی تا ۵ عصر‌ . میگه مانیستیم ک بیاد خونه تنهاس. خب ایشون انتخابش اینه ولی من نمیتونم. کمتر هم خرج میکنم ولی بچه مو تا ۵ عصر مدرسه نمیذارم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

هر کسی زندگیش متفاوته . اهدافشم متفاوتهمنم با وجود تحصیلات و همچنان دارم ادامه میدم بازم سرکار نمیرم ...

اره بچه داشتن فزق میکنه  

منم تصمیم دارن وقتی بچه دار شدم دیگه نرم سرکار وقتمو کامل بذارم واسه بچم 

هر کسی با توجه به روحیات شرایط خانوادگی و خیلی موارد دیگه تصمیم میگیره کار کنه یا نه 

پس شما نمیتونید خودتون رو با اون مقایسه کنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هر کسی با توجه به روحیات شرایط خانوادگی و خیلی موارد دیگه تصمیم میگیره کار کنه یا نه پس شما نمیتونید ...

واالا من مقایسه نکردم  

فقط حرف گرونی شده بود من گفتم اینکه من سرکار میرم خیلی غنیمته  

بعد یهو برگشت گفت نه این اشتباهه همین باعث میشه شوهر بی مسئولیت بشه و تلاش نکنه

واالا من مقایسه نکردم فقط حرف گرونی شده بود من گفتم اینکه من سرکار میرم خیلی غنیمته بعد یهو برگشت ...

اون هم اشتباه کرده 

شما دوتا آدم متفاوتید پس قاعدتا نمیتونید مثل هم زندگی کنید 

منظورم از مقایسه فکر افتادن تون بود 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ