2777
2789
عنوان

تو ناشناس با یکی آشنا شدم بیاید

154 بازدید | 9 پست

پسره خیلی خوب بود همشهری بود شهرمون هم خیلی کوچیکه حرف زدیم شغل باباش اینا رو گفت خیلی با ادب اصلا بحث رو منحرف نکرد دوتا عکس داد از خودش بعد من نفرستادم‌ از قیافش خیلی خوشم اومد یکم حرف زدیم منم عکس فرستادم براش عکس خودم کنار دوستم خط خطی هم کردم بعد خطاب من گفت خوشگل‌تره گفتم منم

خلاصه یکم حرف زدیم گفت گوشیم داره خاموش میشه رفتم بدون خاموش شد جند دقیقه بعد رفت کل پیام هارو هم پاک کرد خیلی دلخور شدم واقعا ازش خوشم اومده بود الان پشیمونم چرا عکس دادم بهش عکسم با حجاب بودا ولی چون شهر کوچیکه میگم…

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویی چ دلی دارید عکس میدید ب غریبه اونم ب همچین آدمی که کلا ۲ ۳ ساعته میشناسینش😑💔

عکس پروفایلم بود همه میبینن اینم روش عکس شخصی ندادم منتها خودمم استرس گرفتم

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼