2777
2789
عنوان

بمونم و بخاطر بقیه زندگی کنم

462 بازدید | 22 پست

پس خودم چی؟؟؟

روزی هزار بار بمیرم اشکالی نداره؟

همش حسرت بخورم اشکالی نداره؟

حسرت یه روز زندگی کردن به دلم بمونه اشکالی نداره؟

فقط بمونم که مامانم گناه داره همسرم گناه داره 

من اینقدر زجر میکشم گناه ندارم؟

برعکس جورچین به جای اینکه تیکه تیکه وجودم ساخته بشه

بخدا دارم قشنگ متوجه میشم که داره همه بند بند وجودم یکی یکی برداشته میشه

دیگه هیچی ازم نمونده 

کاش یکی برای خدا توضیح میداد که من دیگه اون بنده ای که همه تلاشش رو میکرد تا خشنودش کنه نیستم

کاش یکی برای مامان بابام توضیح میداد من دیگه اون دختری که همه وجودش رو گذاشت تا اونا همیشه حالشون خوب باشه نیستم

کاش یکی به محمد توضیح میدادم که من دیگه نمیتونم اون همسری باشم که همیشه به عشقش میومد خونه

من دیگه نمیتونم مثل همیشه به آدم های اطرافم کمک کنم 

اگه نتونم کمکشون کنم سر نمازم براشون دعا کنم 

نه بخدا من دیگه اون دختری نیستم که همه بخاطر خوب بودنم از مامان بابام تشکر میکردن

نمیدونم همسرم از کجا فهمیده که من میخواستم با همه داروهای روانپزشکم خودکشی کنم که همه رو دور از چشمم همه شون رو ریخته

همه امیدم به داروهام بود

چرا هیچکس منو نمی فهمه

چرا من نمیتونم مثل همه آدم ها زندگی کنم

خدایا خستم

بخاطر تاپیک ازتون عذر میخوام حالم اصلا خوب نیست ببخشید😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد درکت میکنم 

منم همینطوریم ،

اتفاقا اصل زندگی اینه که ما بخاطر خودمون زندگی کنیم 

منتها بعضی وقتها هست که شرایط سخت میشه ،خسته میشیم ،از همه چی می بریم ...

باید یکم صبر کنیم و به خودمون استراحت بدیم و مراقب خودمون باشیم  همچی درست میشه ،

امیدوارم زود زود خدا کمکت کنه حال دلت برگرده .

میگی چیشده؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

واااای ثودک جون... کاشکی زوود حال دلت خوب شه🤍🤍

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

عزیزم سرزنشت نمیکنم ولی بزرگترین مشکل شما اینه که نعمات دوروبرت رو نمیبینی و این خیلی بده

شما که از خدا شاکی هستی ، شاید خدا هم از دست شما ناراحت باشه و بگه این همه نعمت دادم هیچکدوم رو نمیبینه ، و بابت هیچکدومشون که شاید حسرت و آرزوی یه عده دیگست ، هیچ وقت شاکر و شاد نبوده

قطعا خدا مثل آدما نیس و این فقط یک تلنگر هست برای شما

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞

عزیزم چشماتو ببند برو تو خیابون 

ببین اگر چشم نداشتی چه کارایی میتونستی بکنی ؟؟؟ تقریبا هیچ کار و محدود میشدی

گوشاتو بگیر برو بیرون ،برو تو جمع ، ببین همه دارن حرف میزنن تو نمیشنوی ، فقط میبینی لباشون داره تکون میخوره و دیوونه میشی ، فیلم میبینی هیچی نمیفهمی

فقط یک روز زبونت رو نگه دار و فکر کن توانایی حرف زدن نداری ، ببین چقدر خودت رو نیازمند میبینی 

و خیلی خیلی خیلی نعمات دیگه که قابل شمارش نیستن 

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞

گفته بودی پست نزار ولی دیگه علامت سوال گذاشته بودی 😁

و یک چیز دیگه

زیاد به این دکترای مدرن اعتماد نکن 

شما حساس هستی درست ولی حال خرابت به خاطر غلبه شدید سودا توی بدنته 

قبلا دوست بودیم عزیزم ، میخواستم اونجا پیام بزارم ولی گویا لغو دوستی زدی

اگر میخوای درمان بشی به یه طبیب دلسوز ایرانی اسلامی مراجعه کن حتمااااااااا و پشت گوش ننداز حرفمو

سلام ثودک عزیزم شبت بخیر باشه 

عزیزدل خواهر بارها گفتم نیازی نیست بخاطر کسی زندگی کنی بخاطر خودت زندگی کن و انقد ریز جزئیات هستی ک خودتو اذیت میکنی همش درگیر بقیه ای ن خودت 

اصلا ی مدت خوب نباش اونی میخای باش چرا وانمود و تظاهر؟ درد داری بگو درد دارم.. مریضی بگو مریضم... هرچی هست رو بروز بده و بگو 

انقد توی خودت ریختی ک داری همه جوره مریض میشی همشم ازهمین تنهایی تصمیم گیری واسه خودت و بقیس 

عزیزم بگو و بپرس نظرشونو راجب همچی تنهایی تصمیم نگیر چی واسشون خوبه یانه بدونن بیماری هیچ اتفاقی نیوفته فقط شونه هات سبک تر میشه شاید ناراحت بشن ک جزوی از زندگیه و خیلی چیزای دیگ 

خودت رو ترمیم کن باید خودت بخای تا بشی هزارتا کاروتظاهرم کنی تا خودت نخای هیچیییی درست نمیشه 

سخته ها خیلیییی سخته ولی شدنیه بخواه ک بشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم سرزنشت نمیکنم ولی بزرگترین مشکل شما اینه که نعمات دوروبرت رو نمیبینی و این خیلی بدهشما که از خ ...

سلام عزیزم 

متاسفانه بیماری روحی ام نمیذاره به این نعمت ها فکر کنم

بخدا بارها شده تو روز به این موضوع ها فکر میکنم ولی فکر کردن بهش نه تنها باعث تلنگر بهم نمیشه بدتر حالم رو بد میکنه😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
گفته بودی پست نزار ولی دیگه علامت سوال گذاشته بودی 😁

لطف کردی عزیزم ممنونم ازت