2777
2789
عنوان

من موندم که این موقع شب یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 62 پست
من خونمون بغل پارکه با اجازتون

دوست عزیز اون دختر به هزاران دلیل میتونه بیرون باشه شاید داداشا و فامیلاش باشن الان من دست داداش و شوهرمو بگیرم برم بیرون باید هزارتا حرف برام درست کنن؟؟ 

شایدم کسیو نداره و هزاران هزاران دلیل دیگه اگر کار اشتباهی هم انجام میده خودش میدونه و خدای خودش میتونی بری از نظر شرعی سوال کنی هرکسی که اینجا یه انگی به طرف زده حق الناس به گردنشه که تا طرف ازش نگذره بخشیده نمیشه 

پسفردا که بچه خودشون به راه بدی کشیده شد میگن خدایا ما که کاری نکردیم چرا اینجوری شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من چه اخه حوصله دردسر ندارم

به شما کاری ندارن که بگو مزاحمت میکنن و معلوم نیست دارن چیکار می‌کننن میان باباشون و در میارن که دیگه از این کارا نکنن...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
دوست عزیز اون دختر به هزاران دلیل میتونه بیرون باشه شاید داداشا و فامیلاش باشن الان من دست داداش و ش ...

وقتی از بیرون به قضیه نگا میکنی حق داری این حرفارو بزنی من فقط دیدم که تو چه وضعی بودن نه شما پس بهتره برین بیرون از تاپیکم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بابا آخه تا کی سرتون مثل کپک میکنید تو برف.دختر سه شب با چنتا پسر تو پارک داره دعای کمیل میخونن حتما ...

چرا همش سعی دارید سرتونو بکنید تو ماتحت دیگران؟؟

این دقیقا حق الناسه میتونید از یه عالم دینی سوال کنید 

الان شما دست شوهر و برادرتو بگیری بری بیرون یعنی دختر بدی هستی ؟

چرا همش سعی دارید سرتونو بکنید تو ماتحت دیگران؟؟این دقیقا حق الناسه میتونید از یه عالم دینی سوال کنی ...

نکنه اون دختره شما بودی آخه خیلی عمیق جانبداری میکنی مواظب خودت باش حتما

دوست عزیز اون دختر به هزاران دلیل میتونه بیرون باشه شاید داداشا و فامیلاش باشن الان من دست داداش و ش ...

داشتن م...ش..روب میخوردن م...واد میکشیدن محض اطلاع من هیچوقت قضاوت نمیکنم شماهم بهتره انقدر خوشبین نباشی

چرا همش سعی دارید سرتونو بکنید تو ماتحت دیگران؟؟این دقیقا حق الناسه میتونید از یه عالم دینی سوال کنی ...

تویی که چیزی ندید بهتره حرفی نزنی من دارم میبینم الان که چخبره 

وقتی از بیرون به قضیه نگا میکنی حق داری این حرفارو بزنی من فقط دیدم که تو چه وضعی بودن نه شما پس بهت ...

ببین یکم عمیق تر فکر کن من گفتم هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه 

آره احتمالش هست طرف دختر بدی باشه ولی شما تاحالا نشنیدی دختری بخاطر بدهی های خانوادش، اعتیاد پدر و مادر،بی کس و کاری ناچار به تن فروشی شده باشه؟ظاهر کسی هرجوری باشه تاوقتی که از دلش خبر نداشته باشی نمیفهمی دلیل کاراش چیه 

شما خودت بچه داری بیشتر باید حواست به حرف زدن و قضاوتات باشه

به شما کاری ندارن که بگو مزاحمت میکنن و معلوم نیست دارن چیکار می‌کننن میان باباشون و در میارن که دیگ ...

این تاپیک مگه جنسیه که یکی بهم درخواست داده؟؟

این تاپیک مگه جنسیه که یکی بهم درخواست داده؟؟

نه والا مرده؟ حتما روانیه ولش کن منم تو یه تایپیک ی پست گذاشتم اوووو 3 4 تا اومدن درخواست دادن منم رد کردم خیلی پروو هستن...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
ببین یکم عمیق تر فکر کن من گفتم هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه آره احتمالش هست طرف دختر بدی باشه ...

من بچه ندارم ولی پدر معتاد داشتم بی پولی کشیدم به نون شب محتاج شدم ولی همچین گوهی نخوردم به جاش رفتم توالت شستم حمالی کردم

نه والا مرده؟ حتما روانیه ولش کن منم تو یه تایپیک ی پست گذاشتم اوووو 3 4 تا اومدن درخواست دادن منم ر ...

اره مرده

ماشالله ترکش تهمتت به منم داره میخوره همینجوری ادامه بده😂

من محلمون با ادماش خوب میشناسم اینجا کسی به خاطر پول تنفروشی نمیکنه