2777
2789
عنوان

من موندم که این موقع شب یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 62 پست

چطور 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خانواده درستی ندارن .حالا یا پدر معتاده یا مادر مورد داره وگرنه هیچ پدریا مادری همچین اجازه ای رو نم ...

نه معتادنیست میگن ما باکلاسیم بچه هامون ازاده

گندش که در میاددنبال قرص واسه سقط میگردن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

چطور

بغل خونمون پارکه صدایه خنده دختر شنیدم پنجره باز کردم دیدم یه دختر۱۷ساله با چندتا پسر تو پارکه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بغل خونمون پارکه صدایه خنده دختر شنیدم پنجره باز کردم دیدم یه دختر۱۷ساله با چندتا پسر تو پارکه

انشالله که مورد نداره

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

در راستای فرهنگ سازی اینکه هرکسی سرش تو کار خودشه باشه بیخود مردمو قضاوت نکنه اصلا میدونستید اینکار ...

میگم خونمون بغل پارکه صداشنیدم از پنجره دیدم فقط من دخالتی نکردم که شما اصلا وضعیت دختررو دیدی که اینجوری میگی؟؟

در راستای فرهنگ سازی اینکه هرکسی سرش تو کار خودشه باشه بیخود مردمو قضاوت نکنه اصلا میدونستید اینکار ...

بابا آخه تا کی سرتون مثل کپک میکنید تو برف.دختر سه شب با چنتا پسر تو پارک داره دعای کمیل میخونن حتما.تا کی با این جملات صد من یه غازه قضاوت نکنید به ما چه به تو چه و فلان...

گند بزنیم به جامعه اینارو مد نکنید حق الناسم نیست مگه ما می‌شناسیمشون اخه

میگم خونمون بغل پارکه صداشنیدم از پنجره دیدم فقط من دخالتی نکردم که شما اصلا وضعیت دختررو دیدی که ای ...

زنگ بزن 110 بیاد جمعشون کنه...

برن خونه هرکاری خواستن بکنن...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
بابا آخه تا کی سرتون مثل کپک میکنید تو برف.دختر سه شب با چنتا پسر تو پارک داره دعای کمیل میخونن حتما ...

ولش کن بحث با این ادما بی فایدس