این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بغل خونمون پارکه صدایه خنده دختر شنیدم پنجره باز کردم دیدم یه دختر۱۷ساله با چندتا پسر تو پارکه
انشالله که مورد نداره
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
در راستای فرهنگ سازی اینکه هرکسی سرش تو کار خودشه باشه بیخود مردمو قضاوت نکنه اصلا میدونستید اینکار ...
بابا آخه تا کی سرتون مثل کپک میکنید تو برف.دختر سه شب با چنتا پسر تو پارک داره دعای کمیل میخونن حتما.تا کی با این جملات صد من یه غازه قضاوت نکنید به ما چه به تو چه و فلان...
گند بزنیم به جامعه اینارو مد نکنید حق الناسم نیست مگه ما میشناسیمشون اخه