2777
2789
عنوان

چجوری مرز هام رو تو رابطه مشخص کنم که طرفم بمونه و نره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
کاش فقط خواستشون در حد دستو بوس می موند هرچی جلوتر بری خواستها بیشتر میشه

اهاااان

خط قرمز یعنی همبن

من دخترم تو پسری کشش جنسی برات دارم میخواهی بوسم کنی قبول

اگه من نخوام اصلا باهات دوستم نمیشم

ولی قرار نیست چون باهات دوستم یا یه بوسم کردی

اجازه داشته باشی به خصوصی ترین نقطه بدنمم دسترسی داشته باشی چون دوستمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ک بیدارم از حال بد و احساس شدید تنهایی خوابم نمیبره چون دوستام همه متاهل شدن و من آدم مناسب ...

عزیزم 

متاسفانه قسمت یه سری ها هم تنهاییه من خودم عاشق اینم که عروس بشم ولی نمیدونم چرا حس میکنم نمیشم

واقعا همش قسمت و شانسه

اینو از کجا میتونم بفهمم چون واقعا دوس ندارم برای آدم الکی وقت بزارم

خیلی سخته فهمیدنش باید خیلی هوشمندانه عمل کنی

الان دوس پسر من ازاین حرفها میزد و من گفتم خوشم نمیاد و احترام گذایت اتفاقا خودش بحث ازدواج روکشید و دیگ از رابطه جنسیو... حرف نزد 

باید بسنجی

بهش بگی خوشم نمیاد اگ واقعا بخوادت احترام میزاره اگ بخاطر هوس بخوادت میزاره میره توهم ی کاسه اب پشت سرش میدیزی و تمام.

عزیزم متاسفانه قسمت یه سری ها هم تنهاییه من خودم عاشق اینم که عروس بشم ولی نمیدونم چرا حس میکنم نمیش ...

عروسی دوستام میرم تو عروسی حالم بده ولی ظاهرو حفظ می‌کنم هیچکس باورش نمیشه من کسیو ندارم چون دوستام نسبت به من خیلی معمولین از همه لحاظ همش میگن داری پنهون میکنی کسیو داری رو نمیکنی 

من الان ک بیدارم از حال بد و احساس شدید تنهایی خوابم نمیبره چون دوستام همه متاهل شدن و من آدم مناسب ...

اخ چقدر قشنگ درکت میکنم

منم یه روزهایی دقیقا همین حس رو دلشتم و اذیت میشدم

انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه که دیگه بقول خودت تنهایی نخوابی

خیلی سخته فهمیدنش باید خیلی هوشمندانه عمل کنیالان دوس پسر من ازاین حرفها میزد و من گفتم خوشم نمیاد و ...

انقدر تو زندگیم تنهام که دلم میخواد یکی بمونه 

میدونی برای همه همینکارو کردم. پشت سرشون آب ریختم و این باعث شده یه تنهایی مزمن و افسردگی بگیرم 

کل عمرم تنها موندم

عروسی دوستام میرم تو عروسی حالم بده ولی ظاهرو حفظ می‌کنم هیچکس باورش نمیشه من کسیو ندارم چون دوستام ...

دقیقا اصلا به ظاهر نیست 

منم ظاهر قشنگی دارم ولی کل عمرم تنها بودم هم از لحاظ خانواده هم دوست هم دوس پسر اینا

الان با کسی هستی و بیشتر از بوس و بغل ازت خواستهیا فقط تو فکرته؟

یکم حرفشو زده که لباتو ببوسم و اینا منم به شوخی گفتم زشته و زوده و برای اینکار با خانواده تشریف بیارید 

البته من به شوخی گفتم فک کنم جدی نگرفته و فک میکنه من  خودمم خوشم میاد

انقدر تو زندگیم تنهام که دلم میخواد یکی بمونه میدونی برای همه همینکارو کردم. پشت سرشون آب ریختم و ای ...

تنهایی شرف داره به وقتی که طرف استفادشو کنه و بره و تو بمونی با سوزش و بدن دست خورده و جسم و روح بد

بخدا پسرا لاشی ان ما دخترارو نگاه نکن حسمون واقعی و پاکه پسرا فقط دنبال ی چیزن ک ب دست بیارن و برن 

نزار تموم نقاط بدنتو کشف کنه خواهرانه بهت میگم یه روزی قراره همسر یک مرد بشی کاری کن ک اون روز شرمنده نباشی 

ب جسم و روحت ارزش قائل شو

بخدا تنهایی خیلی شرف داره ب خیلی از رابطه های سمی

بلاخره یه روزی جفت روحیتو پیدا میکنی ازدواج میکنی و حال دلت خوب میشه

همینه ،هر چقد آدمی باشی ک چهارچوب و خط قرمز داشته باشی همونقدم تنهایی

اگه خط قرمزها زیاد و پر رنگ باشه خب یقینا کسی جرات نمیکنه بخواد طرفتون بیاد

باید ی جاهایی هم با روی باز استقبال کرد

ولی بدونید تو رابطه چی میخواهید؟

فقط صحبت و درد و دل

رفع نیاز عاطفی از جنس مخالف

رفع نیاز جنسی

یا ازدواج اصلا

یکم حرفشو زده که لباتو ببوسم و اینا منم به شوخی گفتم زشته و زوده و برای اینکار با خانواده تشریف بیار ...

بگو لبم برا شوهرمه که عاشقانه روی هم بزاریم

اگه شوهرم شدی چششششم

اگه نشدی همین که اجازه دادم دستمو بگیری هم خدات رو شکر کن