2777
2789

دوستان من دخترم ۲۰ سالمه تاحالا دوس پسر نداشتم 

با یکی آشنا شدم حس میکنم آدمی هست که کلا بوسه و لمس اینا دوس داره ولی من تا قبل ازدواج موافق نیستم چجوری این مرز هارو مشخص کنم که طرفم هم ناراحت نشه و ترکم نکنه؟

بهش بگو من رو این چیزا حساسم لطفا انجام ندیم 

اگه بهونه آورد که تو ترکش کن نه اون تو رو ، چون پسری که دوست داشته باشه بهت احترام میذاره 

عقایدتون با هم متفاوته آره؟

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو من رو این چیزا حساسم لطفا انجام ندیم اگه بهونه آورد که تو ترکش کن نه اون تو رو ، چون پسری که ...

آره متفاوته من اصلا مذهبی هم نیستم فقط برام شخصیت مهمه که تن و روح آدم برای یک نفره

من ۲۷سالمه چهار چوب داشتم همیشه تو زندگیم به هرکی گفتم یا از اول فرار کرد یا بعد یه سال بازم خودش رف ...

دقیقا

پسره وقتی با دختر دوس شده

جنسیت دختره هم براش مهم بوده و کشش داشته دیگه

نخواد دست بده و بوس کنه که میره با ی پسر رفیق میشه

خب فرار کنن به درک منم ترجیح میدم همیشه تنها بمونم

من الان ک بیدارم از حال بد و احساس شدید تنهایی خوابم نمیبره چون دوستام همه متاهل شدن و من آدم مناسب خودمو هنوزم ندیدم تنهایی برای همیشه جالب نیس