2777
2789

تقدیر من تنهایی یعنی هربار میخوام تلقین کنم بد شانس نیستم تا بهم ثابت نشه بدشانسم نمیشه انگار 

شکست دوممو کجا دلم بزارم 

قدرت بالاتری هست که نمیخواد من هرچی تلاش کنم خودمو خوشبخت منم رابطه خوب داشته باشم نمیشه چون نمیخواد 

فقط نمیدونم چطوری بپذیرم و ببینم این همه ادم خوشبخت میشن به عشقشون میرسن تجربه دوست داشته شدن و …دارن  فقط من نه و تعداد کنی دیگه از ادما؟!!!!چرا ؟!

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

منم همینه وضعم البته نه فقط تو خواستگار نداشتن تو چیزای دیگم همینه وضعم 

خواستگارم نیست الان به خاطر تورم خودمم ندارم خواستگار 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینه وضعم البته نه فقط تو خواستگار نداشتن تو چیزای دیگم همینه وضعم خواستگارم نیست الان به خاطر ...

من خاستکار نمیخوام سنتی دوست ندارم ولی اینکه با کسی دوست میشیمم به جایی نمیرسه از بدشانییه خیلیا اژرافم به ازدواج ختم شده

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

امشب سر همین مورد کلی پیش مامانم اشک ریختم

من از کلاس دهم و به بعدش...یعنی از ۱۵ سالگی تا الان که نزدیک۲۴ سالمه...خدا هیچوقت دیگه روی خوششو نشونم نداده....انگار یه قبولی تو رسته خوب تو دانشگاه...یا یه بار عاشق کسی بشی اونم بهت همون حسو داشته باشه زیادی برای خدا سنگین تموم میشه که براورده کنه.یا شایدم من و امثال من توسط خدا بلاک شدیم:)

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من خاستکار نمیخوام سنتی دوست ندارم ولی اینکه با کسی دوست میشیمم به جایی نمیرسه از بدشانییه خیلیا اژر ...

خیلی از دوستی ها هم به ازدواج ختم نشده

الان چون تورم زیاده خیلی از پسرا بگیر نیستن دوست میشن ولی میدونن نمیتونن خرج زندگی بدن ازدواج نمیکنن فقط تو دوستی میخوان لذتشونو ببرن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

امشب سر همین مورد کلی پیش مامانم اشک ریختممن از کلاس دهم و به بعدش...یعنی از ۱۵ سالگی تا الان که نزد ...

بعد میگن عدالت 

منم امشب کلی گریه کردم

خیلی از دوستی ها هم به ازدواج ختم نشدهالان چون تورم زیاده خیلی از پسرا بگیر نیستن دوست میشن ولی میدو ...

برا من اینجوری نبود اون همش حرف ازدواجو میزد من میگفتم فهلا همو‌ببشتر بشناسیم 

اون کل فامیل و خانواده و حتی فامیلای دورش منو میشناختن من به هبچکس نگفته بودم تا خاستگاری  رسمی نشده 

سر به موضوع همه چی رو بهم زد 

برا من اینجوری نبود اون همش حرف ازدواجو میزد من میگفتم فهلا همو‌ببشتر بشناسیم اون کل فامیل و خانواده ...

نمیدونم شاید همون فامیلاش به هم زدن 

رل رو معمولا به فامیل نمیگن چون ادمای قدیمی تر تو هر فامیلی پیدا میشن که بگن دختری که رفته با تو دوست شده با پسرای دیگم دوست شده و منصرف کنن پسرو 

به نظرم این که به فامیلاش گفته رل توعه عجیبه 

چقد شبیه من حرف میزنی یعنی حس کردم اینارو من نوشتم(:

شايد چون دردمون مشتركه 💔