2777
2789

سه ساله مادر شوهرم که خالمم میشه خونمو کرده تو شیشه  خیلی اذیتم کرده خیلی حرفا زده بهم همش دلمو شکسته به احترام مادرم و شوهرم کوتاه اومدم گفتم بزرگ تره آخرین بار جاریم و برادرشوهرم به من بی احترامی خیلی بدی کردن منم جوابشونو محترامه دادم ولی اومدم به مادرشوهرم گفتم میشه با پسرت و عروست صحبت کنی با من چه مشکلی دارن من بپرسم دعوامون میشه اونم برگشت گفت به من ربطی نداره اشکالی نداره بی احترامی کنن جاریت میگفت من اینو نگفتم از خودش در میاره ( منم شاهد داشتم) بعد بهم گفت میخواستید باهاشون نرید بیرون هرجا میری یه نمیایی با من مشورت کنی 🥲( خیلی حرفا گفته حوصله ندارم بگم) یعنی بی احترامی جاریم از یاد رفت بین من و مادرشوهرم دعوای شدیدی شد منم هیچی نگفتم گفتم اون یکی عروست پولداره برات عزیز تره پشت اون باش اشکالی نداره….. به شوهرمم گفتم مادرتو میسپارم به خدا اصلا کاری ندارم ولی منم خدایی دارم….امروز پر پرو زنگ زده بود به من نمیدونم چیکارم داشت منم برنداشتم صداشو میشنوم حالم بد میشه ولی به خودم میگم کارم بد بود یعنی😭😭😭

آخه تا کی کوتاه بیام تا کی بگم بزرگ تره اشکالی نداره به خدا یه لقمه غذا میخورم منت میزاره میگه میشینی خونه تا ۱۱ میخوابی نمیدونی شوهرت چطوری پول در میاره آخه آدم اینطوری میگه😏

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم از مادرشوهرم پره

مخصوصا از اینکه چقدر بین من و دختراش فرق میذاره

دختراش یه سرما بخورن میره میمونه خونشون ولی حتی حال منم نمیپرسه!

توی مهمونی دختراش زودتر میره جوری هم کار میکنه که انگار مهمونی خودشه ولی توی خونه من اصلا تکون نمیخوره دو تا بشقاب جا به جا کنه

هعی خدا

توی تاپیکم توضیح دادم حوصله داشتی بخون

عروس خاله جزغاله....خاله خوب نمیشه انگار بعنوان مادرشوهر

واقعا اینجوریه؟

من چرا فکر میکنم عمه اگه مادرشوهر بشه واقعا بده ولی خاله خوبه؟ چون هم خواهرزادته هم بخاطر خواهرت

منم دلم از مادرشوهرم پرهمخصوصا از اینکه چقدر بین من و دختراش فرق میذارهدختراش یه سرما بخورن میره میم ...

دقیقا مادرشوهر منم اینطوریه باز شما حرصتون کمتره اونا دخترای خودشن خودش به دنیاشون آورده ولی مادرشوهرم به جاریم یه میرسه ها مهمونی باشه میره تمام ظرف هاشو میشوره یا زود تر میره کمک میکنه خونه من اومدنی زن شاه میشه از جاش تکون نمیخوره با این که جاریم میاد خونه مادرشوهرم غذا رو میخوره میکشه عقب میشینه من این حمال ها ظرفارو جمع میکردم و میبردم میشستم ولی دستم نمک نداشت

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
واقعا اینجوریه؟من چرا فکر میکنم عمه اگه مادرشوهر بشه واقعا بده ولی خاله خوبه؟ چون هم خواهرزادته هم ب ...

نه میگن عروس خاله=>جزغاله

عروس عمه=>سرخ و سفید و پنبه

مامان منم عروس خاله اش بود دهن مارو سرویس کرد مادربزرگم تا آخرین لحظه زندگیش

خداروشکر نیست راحت شدیم

واقعا اینجوریه؟من چرا فکر میکنم عمه اگه مادرشوهر بشه واقعا بده ولی خاله خوبه؟ چون هم خواهرزادته هم ب ...

برگردم عقب بمیرم هم عروس خاله نمیشم افضاحه افضاححححححححححح 

ول کن فدای سرت بگو نه به گوشی من تماسی نیومده حتما خط رو خط شده آخرین تماسشم پاک کن

اونوقت شوهرم برمیگرده میگه زنگ بزن ببین چیکارت داشته😭😭☹️

دقیقا مادرشوهر منم اینطوریه باز شما حرصتون کمتره اونا دخترای خودشن خودش به دنیاشون آورده ولی مادرشوه ...

منم میرم خونه مادرشوهرم با این همه کار بازم دلم نمیاد بشینم کمکش میکنم میگم زشته

نه میگن عروس خاله=>جزغالهعروس عمه=>سرخ و سفید و پنبهمامان منم عروس خاله اش بود دهن مارو سرویس ...

خاله اگه مادرشوهر بشه از شیطان هم بدتر میشه😤😭 کلا برگردم عقب ازدواج فامیلی رو قبول نمیکنم چه فامیل نزدیک باشه چه دور

دقیقا مادرشوهر منم اینطوریه باز شما حرصتون کمتره اونا دخترای خودشن خودش به دنیاشون آورده ولی مادرشوه ...

منم اینجوری هستم 

بخدا مث کرم تو ک...ن هم میلولن

مهمونی و تقریح و نگهداری بچه ها جاریم همش خونه مادرشوهرمه بعد توقع داره واسه کاراش من برم!!!

منم خداروشکر سالی دو سه بار میرم دیگه....

زنیکه عقلشو داده دست اون انگار دعا داده بهش 

سر سفره شون حتی نمیشینم

منم میرم خونه مادرشوهرم با این همه کار بازم دلم نمیاد بشینم کمکش میکنم میگم زشته

منم میگم زشته ولی جاریم عین خیالشم نمیشه با این حال اونو بیش تر میدونه بیش تر احترامشو نگه میداره

اونوقت شوهرم برمیگرده میگه زنگ بزن ببین چیکارت داشته😭😭☹️

بگو باشه زنگ بزن زود قطع کن بگو در دسترس نبود یا جواب نداد آخرش باید زنگ رو بزنی فعلا استرس نداشته باش

من خودم استفاده کردم خخخ

منم دلم از مادرشوهرم پرهمخصوصا از اینکه چقدر بین من و دختراش فرق میذارهدختراش یه سرما بخورن میره میم ...

عزیزم عروسی دیگه انتظار داری با بچش براش یکی باشی ؟؟!!

عروس با دختر یکی باشه ؟؟!!

خیلی انتظار عجیب و محالی داری

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊