2777
2789
نه میگن عروس خاله=>جزغالهعروس عمه=>سرخ و سفید و پنبهمامان منم عروس خاله اش بود دهن مارو سرویس ...

راست میگیا دقت نکرده بودم

دو نفر هستن اونام عروس خالشون شدن خیلی بدبختی کشیدن شنیدم

برگردم عقب بمیرم هم عروس خاله نمیشم افضاحه افضاححححححححححح

حالا شوهرت خوبه باهات؟

یا پشت مامانشه؟

چند وقته عروسی کردی؟

یعنی قبل عروسی و بعد عروسی رفتار خالت باهات عوض شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری هستم بخدا مث کرم تو ک...ن هم میلولنمهمونی و تقریح و نگهداری بچه ها جاریم همش خونه مادرشو ...

دقیقا عین همیم مادرشوهرم خیاطه جاریم عروسی خواهرش بود سه تا لباس سنگ داده بود مادرشوهرم بدوزه مادرشوهرم به شوهرم گفته بود بیاد کمکم کنه خونمو تمیز کنه لباسارو بدوزم منم رفته یه روز خونشو تمیز کردم خیلی کثیف بود ولی فرداش نرفتم دیگه خانم ناراحت شده بود میگفت چی میشه تا عروسی بیایی ناهار و شاممو درست کنی من لباسارو بدوزم منم گفتم مگه داری برای من میدوزی برای اون یکی عروست میدوزی بیاد اینجا کمکت زودم تموم کنی میگفت نه اون عروسی خواهرشه درگیره منم گفتم من از اون درگیر ترم امتحان دارم درسام مونده سر این یه دعواییی شد هااااااا😔😔😔😔

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
راست میگیا دقت نکرده بودمدو نفر هستن اونام عروس خالشون شدن خیلی بدبختی کشیدن شنیدم

در کل ازدواج فامیلی بدرد نمیخوره 

دو طرف طایفه همو میشناسن تا فی خالدون دم ب دقیقه میخوان بیان بگم عمت فلانه عموت فلانه هزاررررر جور داستان درست کنن در صورتی ک خودشون داغونن

منم میگم زشته ولی جاریم عین خیالشم نمیشه با این حال اونو بیش تر میدونه بیش تر احترامشو نگه میداره

شک نکن اینجور ادما مریض روانین

منم اوایل ازدواج خیلی بهشون میپریدم پرو بودم ولی بعدش پشیمون شدم شدم مثل دخترشون براشون ولی الان دارم چوب خریتمو میخورم لیاقت ندارن

دقیقا عین همیم مادرشوهرم خیاطه جاریم عروسی خواهرش بود سه تا لباس سنگ داده بود مادرشوهرم بدوزه مادرشو ...

من یجوری دمشون رو قیچی کردم ک ت..خم نمیکنه نفس بکشه منو دیدنی

جاریم میاد زر زر کنه چند ماه یبار میبینمش اونم محل نمیدم حرفاش میمونه تو جیگرش میره گم میشه 

حالا شوهرت خوبه باهات؟یا پشت مامانشه؟چند وقته عروسی کردی؟یعنی قبل عروسی و بعد عروسی رفتار خالت باهات ...

سه ساله عروسی کردم شوهرم حال به حاله یه روز پشت مامانشه یه روز باهاش دعوا میکنه پشت من وایمیسته اونم مونده وسط… بعد عقدمون دیدم انتظاراتش بیش از حده زیاد انجام نمیدادم دعوا میشد رفته رفته اخلاقا فرق کرد ( یک ساختمونیم) خانم انتظار داشت میره بیرون براش برم پایین غذا بزارم چای بزارم روزی چند بار سر بزنم بهش خونشو تمیز کنم دیوونه شده بودم دیگه 😭😭😭😭😭میرفتم بعضی وقتا خونشو تمیز میکردم ها خانم برمیگشت میگفت داری سرسری تمیز میکنی عین خونه خودت تمیز نمیکنی😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عزیزم عروسی دیگه انتظار داری با بچش براش یکی باشی ؟؟!!عروس با دختر یکی باشه ؟؟!!خیلی انتظار عجیب و م ...

ببین میدونی کی اینجوری نمیشه؟

زمانی که اون رفتارش درست باشه

وقتی توقع داره مثل دختراش یا حتی بیشتر براش کار کنم پس چرا مثل دختراش باهام رفتار نمیکنه؟

یه دختر داره از من کوچکتره هررر بی احترامی توی جمع و خلوت به من و خانواده و شوهرم کرده

باورت میشه بازم مامانش پشت اونو میگیره؟؟؟

یه بار بهم میگفت اون میگه من به زنداداشم سلام میدم جواب نمیده!!! میگفت اون که دشمنت نیست کی بی احترامی کرده بهت!!! در صورتی که مو به مو در جریان کارای دخترش هست

من یجوری دمشون رو قیچی کردم ک ت..خم نمیکنه نفس بکشه منو دیدنیجاریم میاد زر زر کنه چند ماه یبار میبین ...

منم جلوشون دیگه وایستادم با جاریم کلا قطع ارتباطم تو جمع ببینمش صورتمو برمیگردونم با مادرشوهرمم کم کم میخوام ارتباطمو قطع کنم با این که یک ساختمونیم ولی از این به بعد منم میشناسن کی هستم خسته شدم دیگه از دستشون

سه ساله عروسی کردم شوهرم حال به حاله یه روز پشت مامانشه یه روز باهاش دعوا میکنه پشت من وایمیسته اونم ...

وای چقدر مثل همیم

منم بدبختی توی یه خراب شده هستم باهاشون

منم شوهرم اکثرا پشت اوناست نهایت بخواد پشت من دربیاد میدونی چی میگه؟ میگه مادرمه چیکارش کنم😐😐

اوایل ازدواج هر روز خونمون بود باورت میشه؟ بعدازظهر تا شب!!!

اعتقادی هم به در زدن نداشت درو باز میکرد میومد توو!

یه بار اومد دید لباس خواب تنمه باورت میشه ابروی منو برد؟گفت رفتم خونش خجالت نمیکشه با لباس خواب بوده!!!!!

دقیقا توقع دارن هرکاری داره من برم مثلا برای مهمونی درصورتی که خودش برای مهمونیای من دقیقا موقع شام میاد!!

توقع داره وقتی مهمون میاد برم پایین پذیرایی کنم

وای دیوونم کردن

یه دختر مجرد دارن همش از ته دلم میگم کاش به یکی شوهر کنه که بره یه جا با خانواده شوهرش اونموقع بشینم نگاه کنم رفتارای اینا رو

الان تاپیک یکی به اخرم راجع به یکی از همین بدبختیام باهاشونه بیای بخونی همه رو گفتم

از دیشب مغزم ترکیده از دستشون

ببین میدونی کی اینجوری نمیشه؟زمانی که اون رفتارش درست باشهوقتی توقع داره مثل دختراش یا حتی بیشتر برا ...

عزیزم همینه دیگه !

اصلش هم همینه تو نباید انتظار داشته باشی و حتی وقتی اون انتظار داره بیش از حد براش لطف و کار کنی انجام ندی ، کلا حدشو نگه داری ، هیچ عروسی با زیاد کار کردن دختره مادرشوهرش نشده 

و واقعیت هم اینه هرچند که تلخ باشه

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
وای چقدر مثل همیممنم بدبختی توی یه خراب شده هستم باهاشونمنم شوهرم اکثرا پشت اوناست نهایت بخواد پشت م ...

هیییییییییییی خدااااا مارو آزاد کن از دست اینا😭😭😭 باز خوبه مادرشوهر من بدون این که دعوت بشم نمیومد بالا( البته شوهرم نمیزاشت) ولی آره خانم مهمون داشت زنگ میزد به من برم کمکش یا هرروز خدا از من یه چیزی میخواست یا زنگ میزد قابلمه میخواست( آخه قابلمهههه😭😭😭) یا قیچی میخواست یا سیب زمینی میخواست یا گوجه میخواست یعنی خستم کرده بودها گ یه روز زنگ نمیزد چیزی بخواد من تعجب میکردم چرا امروز چیزی نخواسته( یا زنگ میزد به شوهرم آب سیب دلم میخواد برو سیب بگیر بده زنت آبشو بکشه بخوریم😭😭😭آخه دلت میخواد خودت بگیر بکش بخور حمالت باشه این کاررو کنه😭

هیییییییییییی خدااااا مارو آزاد کن از دست اینا😭😭😭 باز خوبه مادرشوهر من بدون این که دعوت بشم نمیوم ...

ببین ما اوایل ازدواج جنگ داشتیما

مادرشوهرم پرو پرو میگفت خونه پسرم در بزنم برم؟مگه غریبه ام!!!

یا میگفتم تلفن بزن باباش میگفت مگه مسخره ایم واسه یه طبقه تلفن بزنیم!!!!

هنوزم که هنوزه هموننا

اعتقادی به تلفن اصلا ندارن

نهایت لطفشون شده در زدن اونم بعد دو سال جنگ

حالا بحثتون میشه میان سراغت؟

ببین اوایل ازدواج باورت نمیشه من و شوهرم دعوامون میشد صدامون میرفت بالا باباش درو باز میکرد فحشم میداد!

هیچی ندونسته ها

میگفت تو پرویی تقصیر توعه!

دیگه بخاطر اینکه بهونه ابروشون و فضولیشونو نداشته باشن وقتایی که عصبانیم لال لال میشم

ببین کی دق کنم از این همه حرصی که فقط توی خودم میریزم تا اونا نفهمن