2777
2789

دیروز مهمون داشتم ولی خیلی کار انجام ندادم خواهرم همه کارارو کرد ولی منم سرپا بودم از دیشب تا الان هنوز بچه پایینه انگار میفته پایین شکم اینقد ک‌تو واژن تکوناشو حس می‌کنم و خیلی درد دارم و‌امشب تکرر ادرار گرفتم بواسیرم زده بیرون خیلی درد داره اونم ب نظرتون برم متخصص؟

ب دکتر خودم ک ماما هست هربار اینارو میگم میگ طبیعیه ب نظرتون برم متخصص؟خیلی عذاب میکشم وقتی یه ذره ک‌تحرک دارم اینطوری میشم

حتما برو پیش متخصص زنان 

سلامتی خودتون رو به خطر نیاندازید با ماما ها

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو پیش متخصص زنان سلامتی خودتون رو به خطر نیاندازید با ماما ها

خودمم حس کردم هیچی نمیفهمه ولی اخه متخصص خوب سراغ ندارم باید همینطوری برم پیش یه دکتر تا چطور باشه 

خودمم حس کردم هیچی نمیفهمه ولی اخه متخصص خوب سراغ ندارم باید همینطوری برم پیش یه دکتر تا چطور باشه

مشهد که یه عالمه متخصص خوب داره عزیزم

من خودم با دوتاشون سزارین داشتم

اگه میخوای که معرفی کنم

تو سایت‌های نوبت دات آر یا دکتر تو یا دکتر دکتر سرچ کنید تو شهر خودتون ببینید کدوم دکتر خوب هست نظرات رو بخونید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۲۴هفتم

سلام دوستم خوبی؟

حتماً برو پیش متخصص زنان و زایمان تازه ویط های بارداری هستی....

ممکنه نشونه‌های زایمان زودرس، فشار زیاد جنین، افتادگی رحم یا مشکلات دیگه باشه. مخصوصاً اگه حس می‌کنی بچه خیلی پایین اومده یا حرکت‌هاش تو واژن حس می‌شن، این مهمه که معاینه بشی.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫