2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست
من می خوام صبر کنم،اصلا عجله نداشتمخانوم اصلا پوشک نمی پوشه تمام خونه رو آباد کردهاز یکسالگی اینجوری ...

یمدت اینجور میشن دختر من لباساشم در میاورد کلن لخت تو خونه میچرخید پوشکشو باز میکرد چند بار خونمو نجس میکرد دوماه که گذشت از سرش افتاد دیگه درنیاورد

خواهش میکنم انشالله ک خیلی زود این پروسه رو ب خوبی طی میکنین...البته یکی از اقواممون هم میگفت ب دیوا ...

چه بچه های عاقل و حرف گوش کنی

دختر من اگه ببینه همرو همون بار اول در میاره

البته اونقدر شیطون نیست،بیشتر قلدری

از نطر حرکتی دیر راه افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من خیلی خانوم بود خدایی ولی پسرم حسابی داره تلافی خوب بودنو اونو سرم در میاره

به منم میگفتن دخترا اروم میشن😅الان میبینن میگن اخلاقاش اصلن شبیه دخترا نیست

چه بچه های عاقل و حرف گوش کنیدختر من اگه ببینه همرو همون بار اول در میارهالبته اونقدر شیطون نیست،بیش ...

البته پسرم واقعا قلدر تشریف داره و میدونم ک سر از پوشک گرفتن داستان خواهم داشت

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
به منم میگفتن دخترا اروم میشن😅الان میبینن میگن اخلاقاش اصلن شبیه دخترا نیست

نمیدونم والا دختر من ک خیلی خوب بود و اذیت آنچنانی نداشت ولی خب الانم پسرم اذیت میکنه همه میگن پسره دیگ باید شیطنت کنه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
یمدت اینجور میشن دختر من لباساشم در میاورد کلن لخت تو خونه میچرخید پوشکشو باز میکرد چند بار خونمو نج ...

الان دخترم لخت مادرزاد خوابیده

بديش اینه پسر ۹ ساله دارم

نمی دونم باید چیکار کنم،زورم بهش نمی رسه

حتی پتو روش نمی ذاره باشه

کل زمستون می خواست لخت بخوابه من اصلا خواب درست نداشتم 

صبر می کردم خوابش عمیق می شد  بیدار می شدم لباس تنش می کردم

دوباره اون بیدار می شد گریه می کرد که لباساش رو در بیارم

اهل پتو هم نیست

منم از سرما زیر پتو بودم

نمیدونم والا دختر من ک خیلی خوب بود و اذیت آنچنانی نداشت ولی خب الانم پسرم اذیت میکنه همه میگن پسره ...

بمنم میگن بچس یسال دیگه بگذره خوب میشه انیدوارم بهتر شه🥲

ما خونمون خیلی جاهاش سرامیکه و به شدت لیز

دخترم اگه رو سرامیک جیش کنه

از جاش اصلا تکون نمی خوره 

می دونه با کوچیکترین حرکتی کارش ساخته اس

اگه ببینه من متوجه نشدم اینقدر صدام می کنه که بیام برش دارم😄

الان دخترم لخت مادرزاد خوابیدهبديش اینه پسر ۹ ساله دارمنمی دونم باید چیکار کنم،زورم بهش نمی رسهحتی پ ...

من یبار گفتم لباساتو دربیاری جوجو پاهاتو گاز میگره بدنمم زخم بود اونو نشون دادم گفتم گاز کرفته ترسید دیگه درنیاورد

ما خونمون خیلی جاهاش سرامیکه و به شدت لیزدخترم اگه رو سرامیک جیش کنهاز جاش اصلا تکون نمی خوره می دون ...

دختر من یبار دستشویی بزرگم کرد رو سرامیک منو صدا کرد یعنی داشتم سکته میکردم چیزیم نمیشه بهشون گفت