2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست
من نیم ساعت یکبار بردم روی کنسولی ک نزدیک سرویس بود یه عالمه خوراکی های مورد علاقشو چیدم و بهش میگفت ...

انشالله عزیزم چه رپش خوبی  منم این روشو امتحان کنم براش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم از لگن میترسه اصلن روش نمیشینه توالت فرنگی ککم دارم میخوام رو اونم امتحان کنم اشکال نداره خ ...

مال دختر من همون توالت فرنگی بچه گونه اس بهش می گم لگن😁

پسرم بچه بود جیش می کرد براش برچسب می زدم خیلی تشویق می شد

نه درست خبر نمی دهنمی تونه درست حرف بزنهدیروز بردم خانه بازی،تازه جیش کرده بود واسه همین پوشک نکردمب ...

دختر منم  زیر دوسال درست حرف نمیزد من یبار خواستم بگیرم اصلن نشد شما هم صبر کنین بعد دوسال اماده ترن بچه ها

مال دختر من همون توالت فرنگی بچه گونه اس بهش می گم لگن😁پسرم بچه بود جیش می کرد براش برچسب می زدم خی ...

عزیزم😅نمیدونم چرا میترسن ازش دختر من شیطونم هست یجا نشستن براش عذابه شاید از اونم هست میترسه

من نیم ساعت یکبار بردم روی کنسولی ک نزدیک سرویس بود یه عالمه خوراکی های مورد علاقشو چیدم و بهش میگفت ...

دختر من خیلی قلدره 

اگه ببینه بدون اینکه جیش کنه همون بار اول همه رو می خواد

انشالله عزیزم چه رپش خوبی منم این روشو امتحان کنم براش

خواهش میکنم انشالله ک خیلی زود این پروسه رو ب خوبی طی میکنین...

البته یکی از اقواممون هم میگفت ب دیوار سرویس یه عالمه بادکنک چسبوندم هر دفعه جیش میکرد یکی میتونست برداره خب اونم از این روش راضی بود

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
دختر من خیلی قلدره اگه ببینه بدون اینکه جیش کنه همون بار اول همه رو می خواد

الهییی....

نه خب بنده خدا بچم هیچی نمی‌گفت ولی اگر جیشم نمی‌کرد دلم نمیومد میگفتم چون همکاری میکنی یکی بردار

خواهش میکنم انشالله ک خیلی زود این پروسه رو ب خوبی طی میکنین...البته یکی از اقواممون هم میگفت ب دیوا ...

دختر من نمیزاره اش با جاش میخواد همه رو میکنه نزارمم انقدر که گریه میکنه

دختر منم زیر دوسال درست حرف نمیزد من یبار خواستم بگیرم اصلن نشد شما هم صبر کنین بعد دوسال اماده ترن ...

من می خوام صبر کنم،اصلا عجله نداشتم

خانوم اصلا پوشک نمی پوشه 

تمام خونه رو آباد کرده

از یکسالگی اینجوریه 

من حس می کردم جیش داره پوشک پاش می کردم و تا خیس می شد سریع اشاره می کرد که در بیار

۱۸ ماهگی اومدم از پوشک بگیرم که از توالتش می ترسید

تازگیا همکاری می کنه 

دختر من نمیزاره اش با جاش میخواد همه رو میکنه نزارمم انقدر که گریه میکنه

دختر من خیلی خانوم بود خدایی ولی پسرم حسابی داره تلافی خوب بودنو اونو سرم در میاره