2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

311 بازدید | 54 پست

مامانا دخترم این ماه دوسال وشش ماهش میشه امروز شروع کردم از پوشک گرفتمش هر نیم ساعت یبار خوبه ببرمش؟چقدر طول میکشه یاد بگیرن سن خوبیه شروع کردم؟

من دخترم رو ۲سال و ۴ ماهش بود گرفتم یه هفته ای درگیر بودم روز اول و دوم تقریبا ۳ ،۴ باری جیش زد با اینکه نیم ساعت یبار دستشویی بردمش ولی از روز سوم دیگ بهتر شد و تقریبا تا یه هفته دیگ خیلی خوب بود و اینکه شبا اصلا جیش نزد پوشکشم میکردم دیدم شب تا صبح خشکه متوجه شدم قابلیت از پوشک گرفتن رو داره

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۲۱ ماهشه چند ماهه اصلا نمیذاره تو خونه پوشک ببندم

اگه خیلی جیش داشته باشه یا بخوایم بریم بیرون فقط میذاره پوشکش کنم

بیشتر وقتا تو خونه لخت می چرخه🤧

چند وقت پیش اومدم استفاده از لگن رو یادش بدم که می ترسید

الان چند وقتیه تو لگن جیش می کنه

ولی گاهی هم یهو وسط خونه

کل خونم زیر جیش

آره خوبهمن بچه هامو زودتر گرفتمدخترم ۱سالو ۹ماهش بود یهو خودش گفت با اینکه همیشه پوشک بود نه بردمش ن ...

من یبار گرفتم تودوسال ویازده ماهگیش اوایل خوب بود بعدشلج کرد دیگه همکاری نکرد الان نگرانم مثل اونسری نشه

من دخترم رو ۲سال و ۴ ماهش بود گرفتم یه هفته ای درگیر بودم روز اول و دوم تقریبا ۳ ،۴ باری جیش زد با ا ...

دختر من تقریبا چند‌ماهیی هست شبا خشک میخوابه مگر اینکه هندونه وخیار زیاد بخوری اون شب تو خواب پوشکشو خیس کنه عزیزم هر چند دقیقه میبردینش میترسم خیلی زود به زودم ببرم لج کنه باهام

من یبار گرفتم تودوسال ویازده ماهگیش اوایل خوب بود بعدشلج کرد دیگه همکاری نکرد الان نگرانم مثل اونسری ...

انشاءالله که نمیشه

جایزه بهش بده یا بگو دستشویی کردی اون چیزی که دوس داری برات میخرم

من دخترم ۲۱ ماهشه چند ماهه اصلا نمیذاره تو خونه پوشک ببندماگه خیلی جیش داشته باشه یا بخوایم بریم بیر ...

چند ماهیه از شب تا صبح خشکه

و اگه جیش داشته باشه خیلی تو خواب می غلته و بیدار میشه که می فهمم جیش داره سریع پوشک پاش می کنم

و اینکه تا جیش می کنه دست می گیره که پوشکش رو دربیارم،حتی تو خواب

من دخترم ۲۱ ماهشه چند ماهه اصلا نمیذاره تو خونه پوشک ببندماگه خیلی جیش داشته باشه یا بخوایم بریم بیر ...

دختر منم از لگن میترسه اصلن روش نمیشینه توالت فرنگی ککم دارم میخوام رو اونم امتحان کنم اشکال نداره خونه منم نجسه معمولن کسایی که بچه کوچیک دارن همه وضعیتشون همینطوره

دختر من تقریبا چند‌ماهیی هست شبا خشک میخوابه مگر اینکه هندونه وخیار زیاد بخوری اون شب تو خواب پوشکشو ...

من نیم ساعت یکبار بردم روی کنسولی ک نزدیک سرویس بود یه عالمه خوراکی های مورد علاقشو چیدم و بهش میگفتم هر دفعه ک بریم جیش کنی یکی میتونی برداری خب گاهی جیش داشت گاهی نه ولی خب تشویقی بود و بی تاثیر نبود انشالله برای پسرم هم اینکارو انجام میوم پسرم الان ۲ سال یک ماهشه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی