2777
2789
چه کار عجیبی، خوبه دعوا راه نمیفته 😅

شاید زندایی تو هم همینطوریه

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چهل سالم شده به خدا دلم مرده . مرده متحرکم

خدا درستش کنه.نذر امام رضا کن...هروقت رفتی مشهد رو به گنبد وایسا .حرفاتو بگو....

من تاثیرشو دیدم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
چطوری میپذی عزیزم؟ بدون روغن خیلی خوبه

پیاز خورد میکنم پیاز فراووون ...

میزارم مرغ رو روی پیاز یکمم میریزم روش میزارم تو یخچال یکی دو ساعتی اینا ...

بعد زردچوبه و ادویه ی مرغ اضافه میکنم زیرش رو روشن میکنم با شعله ی خیلیییی کم  درش هم میزارم بعد چند دقه خود رون مرغ چون چربه پیاز رو نرم میکنه و خودشم انگار که تفت دادی ...

چند بار برمیگردونم بعد فلفل دلمه ای و یکم هویچ میریزم با زعفرون دم کرده آبم حتی نمی‌ریزم ... 

همون آب زعفرون میریزم ... یام خیلییی کم 

ولی زیر گازم خیلییی کم میکنم که آروم آروم بپزه با همون یه چکه آب...

وقتی میپزه انگار کلیییی روغن ریختی توش آنقدر که چرب میشه آبش 

به خاطر اینکه پیاز زیاد میریزم خود پیازم آبش در میاد انگار ...

اهان ربم راستی خیلیییییی کم میزنم در حد نصف یه قاشق کوچیک بچه گونه

خدا درستش کنه.نذر امام رضا کن...هروقت رفتی مشهد رو به گنبد وایسا .حرفاتو بگو....من تاثیرشو دیدم

تا حالا کسی رو دیدی بزرگترین آرزوش طلاق باشه.  فقط چون بابام سختگیره و نمی‌ذاره مستقل بشم دارم این نر رو تحمل میکنم. 

پیاز خورد میکنم پیاز فراووون ...میزارم مرغ رو روی پیاز یکمم میریزم روش میزارم تو یخچال یکی دو ساعتی ...

مرسی عزیزم، خیلی لطف کردی🌹🌹🌹

منم پیاز زیاد و زدچوبه میزنم ولی آب هم میریختم اینبار این مدلی درست میکنم 

مرسی عزیزم، خیلی لطف کردی🌹🌹🌹منم پیاز زیاد و زدچوبه میزنم ولی آب هم میریختم اینبار این مدلی درست م ...

فقط مواطب باش نسوزه 

بعد ظرفی که انتخاب میکنی باید کوچیک باشه ...که مرغو که میزاری پر پر بشه 

ماهی تابه‌ای  خوبه که کوتاهم باشه که بخار توشو بگیره