یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آدم ایرادگیری نیستم هر چی باشه میخورم، ولی دیدم که خیلی زحمت کشید ولی غذاش خوب در نیومد تعجب کردم
منم فامیلمو نگاه میکنم کلا کسی مثل مامانم غذا رو قنگ درست نمیکنه الا یه نفر که واقعا قشنگ درسته میکنه بقیه اصلا هیچن چون دقت لازم تو غذا پختنو ندارن بعضسا
اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
یه نفرو میشناسم دوست نداره خانواده شوهرش بیان خونش واسه همین هر وقت بیان دور از جون غذایی درست میکنه که جلو سگ بزاری نمیخوره😆🤣
ولی حالا واسه خودشون یا خانواده خودش میشه مسترشف المپیا
تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔 دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن