شوهرم انقد اعتماد به نفس داره انقددد مغروه حتی یکی بهتر از خدش باشه نباشع میگ ب پای من هیچکی نمیرسه. بعد خدشو از همه بالاتر می بینم حتی من😑 اگر ی کاری و اشتباهی کنم یجوری میشم میگم الان میگ با خدش این خنگع فلانع یا خدشو بالاتر ببینع
مهم نیس اون چی فک میکنه مهم اینه خودت میدونی خنگ نیسی
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن شوهرم و دوسش دارم اونم دوسم داره ولی خیلی اعتماد بنفس دارع از همه هم خدشو بالاتر می بینع
من الان گفتم دوسش نداری؟🤣😂
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
این اعتماد به نفس نیست، این عزت نفس بالا هم نیست چون کسی که خودشو ارزشمند میدونه دیگران رو هم ارزشمند میبینه و همونطور که به خودش احترام میذاره به دیگران هم احترام میذاره، خیلی معذرت می خوام ولی احتمالا همسرتون درواقع خودبزرگ بین هستند