2777
2789
عنوان

دوست دارید شاد باشید یا موفق👀🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
غم و شادیاره قبول دارم ولی بقول یه استادی آدم باید دلیل داشته باشه و نمیتونه بی‌مصرف بشینه بحث موفقی ...

اره دیگه دقیقا 

شادی که بی دلیل نیست 

خیلی وقتا موفقیت میتونه باعث شادی بشه 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نوع موفقیت و طرز فکرت راجب موفقیت داره

موفقیت اون چیزیه که خواستمش و در راستاش تلاش کردم و اگه برسم به این موفقیته پس شاد میشم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیدونم ........خلاصه بگم خوشحال نیستم

میفهممت

منم خیلی وقته نیستم 

انگار چطور شاد و خوشحال بودنو یادم رفته

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

میفهممتمنم خیلی وقته نیستم انگار چطور شاد و خوشحال بودنو یادم رفته

دقیقا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آدم شاد موفق هم میشه

چون حال دلش خوبه و ردانش سالمه پس میتونه برای هدفاش وقت و تمرکز بذاره

اما آدم غیر شاد بیشتر تمرکزش روی زخم های زندگیشه

من بعنوان کسی که موفقم اما شاد نیستم واقعا دوست دارم شاد باشم

اره دیگه دقیقا شادی که بی دلیل نیست خیلی وقتا موفقیت میتونه باعث شادی بشه

ولی اگه شادی بی دلیل باشه قطعا آدم خوشبخته

موفقیت اون چیزیه که خواستمش و در راستاش تلاش کردم و اگه برسم به این موفقیته پس شاد میشم

خوب میدونی موضوع اینه تو واسه رسیدن تو به اون و تلاشی ک واسش کردی چیزهایی رو از دست دادی 

چیزهای ک شاید خودشون دلیل شادیت بودن 

اون موفقیت ارزششو داره؟ و اون شادی قبلیتو با روش دیگه بهت میده یا ن 

بحث اینه

آدم شاد موفق هم میشهچون حال دلش خوبه و ردانش سالمه پس میتونه برای هدفاش وقت و تمرکز بذارهاما آدم غیر ...

توصیف قشنگی بود 

شما در ازای موفقیتتون چیزی از دست دادین؟ 

خوب میدونی موضوع اینه تو واسه رسیدن تو به اون و تلاشی ک واسش کردی چیزهایی رو از دست دادی چیزهای ک شا ...

در این صورت انتخابم موفقیته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ولی اگه شادی بی دلیل باشه قطعا آدم خوشبخته

شادی هیچ وقت بی دلیل نیست 

هر وقت شادی یعنی خدا برات خواسته🦋🙃 

شاید تو واسه بدست آوردن اون لحظه تلاشی نکرده باشی . مثل دیدن چهره کسی که دوسش داری

اما بازم دلیلی در اعماق قلبم برای شاد بودن وجود داره . یا حداقل دلیلی برای شاد نبودن وجود نداره 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

توصیف قشنگی بود شما در ازای موفقیتتون چیزی از دست دادین؟

آره من سلامت روانمو از دست دادم

من موقعی که مادرمو از دست داده بودم و باید سوگواری میکردم چسبیدم به کنکورم

و هيچوقت فرصت سوگواری نتونستم پیدا کنم چون با گذشت زمان و تموم شدن کنکور دیگه اشکام نیومد اما تمام قلبم مادرمو صدا میزد ولی نمیتونستم گریه کنم و این شد که این غم منو دیوانه کرد 

ولی اونموقعی که تازه فوت کرده بود اگه سوگواریمو کرده بودم این درد موندگار نمیشد

شادی هیچ وقت بی دلیل نیست هر وقت شادی یعنی خدا برات خواسته🦋🙃 شاید تو واسه بدست آوردن اون لحظه تلاش ...

حرفاتون خیلی قشنگه♡

آره من سلامت روانمو از دست دادممن موقعی که مادرمو از دست داده بودم و باید سوگواری میکردم چسبیدم به ک ...

روح مادرتون شاد و یادش گرامی:)🖤

میفهممت ولی به این فک کن تو الان موفقی و وقتی مادرت اینو میبینه خیلی خوشحاله درسته غمگینی از نبودش ولی اون از اینکه جایگاه خوبی داری خوشحاله 

تو اگه سوگواریتو میکردی و کنکورتو و ایندتو تحت تاثیرش قرار میدادی غمت فقط کمرنگ میشد از بین نمی‌رفت و این کمرنگ شدن در ازای ایندت بود 

‌مادرت وقتی میبینتت لبخند میزنه و آرامش داره این خیلی مهمه