2777
2789
عنوان

دوست دارید شاد باشید یا موفق👀🌙

133 بازدید | 29 پست

شاید تو نگاه اول بگید خوب چه سوالیه معلومه آدمی که موفقه قطعا شادو خوشحاله ولی خوب باید اینو در نظر بگیرید قانون زندگی اینه شما واسه بدست آوردن باید از دست بدید و تا اینجای زندگی هم همین بوده فقط شاید بهش دقت نکردین

البته این به این منظور نیست ک موفقیت لزوما باعث میشه شاد نباشین ولی خوب واسه بدست آوردن موفقیت چیزهایی رو از دست میدی ک شاید دلیل شادیت باشن و اون شادی ک بعدش بهش میرسی فقط باعث شه یادت بره چی از دست دادی

حالا با در نظر گرفتن این قضیه شما دوست دارین با همین چیزایی ک الان خوشحال و شادتون میکنه زندگی کنین یا موفق شین و خوشحالی رو به طریق دیگه ای پیدا کنین؟

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادی برام مهمتره...........چون الانم وضعیت نسبتا خوبی دارم ولی شاد نیستم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

موفق بشم.

از دید من دلیلش اینکه تو شادی زندگیت رو الان نداری و اون خوشحالی ک ته دل رو نداشتی و خوب درکت میکنم

منم همینطور

واقعا نگاهت به زندگی قشنگه

شما هر جا شاد بودی بدون موفق شدی 

وقتی شاد نباشی به نظرم هدف زندگی کردن رو گم کردی ... 

البته بهتره به جای شادی بگیم احساس آرامش و رضایت درونی از زندگی 

قرار نیست همیشه شاد باشیم . غم هم لازمه . اصلا تا غم نباشه لذت شادی زیر زبون نمیاد 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

موفق بشم شاد هم میشم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شادی برام مهمتره...........چون الانم وضعیت نسبتا خوبی دارم ولی شاد نیستم

تو موفقی و شاد نیستی

ولی میتونی دلیل واسه شاد بودن و راه شاد بودنو پیدا کنی

تو موفقی و شاد نیستیولی میتونی دلیل واسه شاد بودن و راه شاد بودنو پیدا کنی

نمیدونم ........خلاصه بگم خوشحال نیستم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما هر جا شاد بودی بدون موفق شدی وقتی شاد نباشی به نظرم هدف زندگی کردن رو گم کردی ... البته بهتره به ...

غم و شادی

اره قبول دارم ولی بقول یه استادی آدم باید دلیل داشته باشه و نمیتونه بی‌مصرف بشینه بحث موفقیت رو هر کی جدا میبینه شما تو شاد بودن 

ولی بنظرم تا زمانی ک تلاش کنی امروزت شبیه دیروزت نباشه با یه پیشرفت نسبی با حس بهتری هم شادی هم موفق