2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من با یکی خیلی می‌رفت بیرون . خونمون هم نمی اومدن . من هی میگفتم چ خبره ی روز درمیون میری بیرون . می‌گفت ادم خوبیه و.... بعد ی مدت میگفتم دعوتش کن . بعد چند روز میگفتم این زنش شانس دارها مرد فعال و سرحالی و خوشتیپی گیرش اومده و..... دیگ رفت و آمد نکرد و گفت بدرد نمیخوره😂

عکسشک ک دیدی ‌ بگو دعوتشون کن . حتما آدم خوبیه ک رفیقته

من میشناسمش فامیل دورمونه چندبارگفتم خوشم نمیاد بدمیگن دربارش وفلان گفت باشه ولی عمل نکرد.حالام بگم دعوتش کن نمیگه چرا تا دیروز اِل بود بِل بود

من میشناسمش فامیل دورمونه چندبارگفتم خوشم نمیاد بدمیگن دربارش وفلان گفت باشه ولی عمل نکرد.حالام بگم ...

ن کم کم و زیر پوستی بگو . مثلا عکسشو دیدی بگو عه خوشتیپه انگاری و..... زرنگ باش دیگ. بعدشم هیچوقت مستقیم ب شوهرت نگو چیکار کنه ‌ صددرصد برعکس عمل میکنه

همسر من با یکی خیلی می‌رفت بیرون . خونمون هم نمی اومدن . من هی میگفتم چ خبره ی روز درمیون میری بیرون ...

اینم همینجورشده بخدا.یکم پول قرض کرده ازش مثلا خودشو مدیون میدونه زنگ که میزنه مثل جِت میره.ولی نمیخام حساسش کنم شوهرمو ازش تعریف کنم

ن کم کم و زیر پوستی بگو . مثلا عکسشو دیدی بگو عه خوشتیپه انگاری و..... زرنگ باش دیگ. بعدشم هیچوقت مس ...

نه بابا بگم خوشتپه موهامو میکنه..خخخ..ولی میترسم تعریف کنم بگم چه خوبه و زرنگه و فلان شوهرمم بگه دیدی من میگفتم و رفت امدش بیشترم شه