2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما مرکز بهداشت کار میکنین

سلام عزیزم بله

بچه ات چند وقتشه؟ اگه زیر دو سال باشه ما دوباره کارت واکسن میدیم اگه سن مدرسه باشه یه گواهی میدیم یا یه پرینت از سابقه واکسن اش و مهر میزنیم گم شدن کارت واکسن چیزی نیست انقد جوش بزنی

سلام عزیزم بلهبچه ات چند وقتشه؟ اگه زیر دو سال باشه ما دوباره کارت واکسن میدیم اگه سن مدرسه باشه یه ...

خداخیرتون بده 

من یه اشتباهی کردم رفته بودم دلیجان خونه مادرم تقریبا یه چند ماهی اونجا بودم واکسن بچمم اونجا زدم واکسن ۶ ونیم سالگی پسرمو الان رفتم بهداشت قبول نمیکنه میگه چرا رفتی اونجا زدی بیا دوباره بزن ازونورم اینقدر پسرم اذیت شد دیگه دلم نمیخواد دوباره بزنم .هرچقدرم گفتم قبول نکرد گواهی بده واکسناش تکمیله😭

اللّهم عجل الولیک الفرج

خداخیرتون بده من یه اشتباهی کردم رفته بودم دلیجان خونه مادرم تقریبا یه چند ماهی اونجا بودم واکسن بچم ...

کجاست خونه ات؟ خیلی بیخود گفته دوباره بزن بچه خودش بود خوشش میومد؟ 

خداخیرتون بده من یه اشتباهی کردم رفته بودم دلیجان خونه مادرم تقریبا یه چند ماهی اونجا بودم واکسن بچم ...

یه وقت نری دوباره بزنی هااا!!!

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یعنی چی چرا رفتی اونجا زدی؟ قانونه مادر هر جاست موظف عه واکسن بچه تو بزنه، دلیجان بهت سابقه نداد؟ 

من تهرانم، فردا و پسفردا تعطیله بهت درخواست میدم اطلاعات بچه تو و شماره اونجا ک گفته باید واکسن رو دوباره بزنه و بهت تاییدیه نداده بده من زنگ بزنم بهش

شما مطمعنی واکسن بچه تو زدی؟ چون قانونا به حافظه مادر میشه استناد کرد

چقد استرس الکی میدن به مادرا

بالاخره قبول کردن 😍 نیاز نشد واکسن دوباره بزنیم .توسیستمشون بالا اومد

خداخیرت بده ممنونم عزیزدلم .از اینکه بهم دلگرمی دادی خدا خیرت بده ❤️

اللّهم عجل الولیک الفرج