2777
2789
عنوان

فهمیدم یکی از اشناهام که متاهله یا یه مرد متاهل تو رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نآشناس بهش پیام بده بگو اگه دست از این خرابکاری هات برندارید عکس خودت و اون آقای متاهل می فرستم برای ...

نمیشه میدونه خودی دیده 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

اگه خیلی به پر و پات پیچید فقز به خودش یفهمون که میدونی تا دست و پاشو از زندگیت‌جمع کنهولی اگه کاریت ...

این جوری نخ دا ه که شوهرمم متوجه شده بهم گفت فلانی اینجوره

ن خودش اگه مثلا چیزی ازم میدید سریع به روم میاورد و میگفت 

متاسفانه منم یکیو میشناسم ۳ تا بچه داره بادوست پسرش واسه شوهرش پاپوش دوختن انداختنش زندان الان شوهره ...

حیفه شوهرش چقد ادم نجیب سرب زیری هست مکانیک همیشه هرروز دست پر میره خونه هروقت ازخیابون رد میشه موتورش جانداره بیچاره اونقد خرید کرده همیشه دختراش میزاره روموتور میبره پارک زنه غرور خوشگلیش برداشته خیلی ب تیپ وقیافه وهیکلش میرسه هرروز اونور خیابون ازیه ماشینی پیاده میشه الانم که شوهره روانداخت زندون فک وفامیل هم ندارن اینجا ماشینا دم درمیان واقعا متاسفم واسه همچین خوک صفتی خونواده پسره خبر ندارن گفته بهشون معتاد شده انداختمش کمپ

ببین فرار کن و ازش دور شو هم خودت هم شوهرت

باید بفهمونم بهش که میدونم اینجور ادمیه مگرنه دست از پاک بازیش بر نمیداره

این جوری نخ دا ه که شوهرمم متوجه شده بهم گفت فلانی اینجورهن خودش اگه مثلا چیزی ازم میدید سریع به روم ...

خب اون بیشعوره که به رو میاره

ولی تو که نیستی عزیزم

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

ولش کن وقتی گیرداد بهت توام به روش بیار

خودتو به دردسر ننداز ارزششو نداره

حیفه شوهرش چقد ادم نجیب سرب زیری هست مکانیک همیشه هرروز دست پر میره خونه هروقت ازخیابون رد میشه موتو ...

بیچاره شوهره

خب اون بیشعوره که به رو میارهولی تو که نیستی عزیزمگر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ولش کن وقتی گیرداد ...

میدونم بهشم بگم گردن نمیگیره ولی با خودم میگم چرا لاپوشونیش و بکنم اخه اونا یه چیزی از من میدونستن تمام دنیا رو پر کردن چهارتاهم گزاشتن روش

باید بفهمونم بهش که میدونم اینجور ادمیه مگرنه دست از پاک بازیش بر نمیداره

میفهمم چی میگی حالا تواشناته من بااینکه غریبه هست وفقط همسایه هست ولی دلم میخواد بزنم تودهنش ابروش ببرم اخه اون مرد بی گناه بی کس واقعا گناه داره خدایا خودت کمکش کن

حیفه شوهرش چقد ادم نجیب سرب زیری هست مکانیک همیشه هرروز دست پر میره خونه هروقت ازخیابون رد میشه موتو ...

یجوری به خانواده پسره برسونید بیچاره شاید نجاتش بدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
میدونم بهشم بگم گردن نمیگیره ولی با خودم میگم چرا لاپوشونیش و بکنم اخه اونا یه چیزی از من میدونستن ت ...

الان تو بگی هم اون باز تورو خراب میکنه

ادمی که تورو بی دلیل تخریب کرده الان که بهش اسیب بزنی مث یه مار زخم خورده میفته به جون تو و زندگیت

بعد مسئله تو مطمئنا انقد ناجور نبوده

این‌خیانته اثباتش‌خیلی سخته

یجوری به خانواده پسره برسونید بیچاره شاید نجاتش بدن

عزیزم شهردیگه هستن هیچ شماره ای چیزی نداریم ازشون پارسال مادرش دو روز اومده بود پیشش چ مادر نازنینی چقد مهربون ودل بخشنده ای داره اومدسلام احوالپرسی کرد ای کاش شمارش میگرفتم چ میدونستم روزی نیاز پیدا میشه واقعا ازدرون واسه این ادم دارم میسوزم 

عزیزم شهردیگه هستن هیچ شماره ای چیزی نداریم ازشون پارسال مادرش دو روز اومده بود پیشش چ مادر نازنینی ...

اخی بنده خدا اگر الآنم اومدن پیش زن و بچش یجوری بهشون برسونید ثواب داره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.