2777
2789
عنوان

فهمیدم یکی از اشناهام که متاهله یا یه مرد متاهل تو رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 46 پست
دقیقا

چند سالشه ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
دیدمشون باهم صددرصد مطمعنم

شاید برای کاری باهم بودن ؟!از روابطشون چجوری فهمیدید

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه منم یکیو میشناسم ۳ تا بچه داره بادوست پسرش واسه شوهرش پاپوش دوختن انداختنش زندان الان شوهره زندون زنه بابچه هاش توی یه شهر دوری هستن ازخونواده هاشون توشهر ماهستن ازخونواده ها دورن خونواده پسره نمیدونن بچشون زندونه بهشون گفته معتاده انداختمش کمپ

شاید برای کاری باهم بودن ؟!از روابطشون چجوری فهمیدید

اون آدم شغلش جوری نبوده که بخواد کمک این خانم کنه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
به دختره بفهمونبه کس دیگه ای نگو اما به خود دختره بگو که میدونی داستان رو و اگه دهن باز کنی حکم جفتش ...

والا زورم میاد ادای ادم های پاک نجیب و در میاره مگرنه اصلا مهم نیست برام بخدا

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

نه اتو دست کسی بدهنه از اتوی مردم استفاده کناین استفاده مال وقتیه که ازت اتویی داشته باشن و اذیتت کن ...

به نظرت نفهمونم بهش که میدونم اینجوری ازمون دوری میکنه دختره خیلی هوله یه جوری که فک میکنم به شوهرم میخاد نخ بده

دور از شتر بخواب خواب اشفته نبینکسی ک‌خودت میگی ابرو بره صدرصد بعد حرف تو ابروی توهم ب دروغ میبره

ولی من مطمعنم به دروغ نمیگم 

بگم بهش بهتره؟

نآشناس بهش پیام بده بگو اگه دست از این خرابکاری هات برندارید عکس خودت و اون آقای متاهل می فرستم برای شوهرت و خانم اون آقا 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ببین عزیزم تو اصلاً نباید باهاش رفت و آمد کنی و بهشم اگه می‌تونی کارشو با دلسوزی دلسوزی تذکر بده ولی ...

دختره سعی میکنه به شوهرم نخ بده میخام بهش بفهمونم که ارتباطش و قطع کنه باهامون

به نظرت نفهمونم بهش که میدونم اینجوری ازمون دوری میکنه دختره خیلی هوله یه جوری که فک میکنم به شوهرم ...

اگه خیلی به پر و پات پیچید فقز به خودش یفهمون که میدونی تا دست و پاشو از زندگیت‌جمع کنه

ولی اگه کاریت نداره و صرفا حرفاش رو‌مخته ولش کن

ادم رو مخ زیاده

اینو دک‌کنی بقیه رو چیکار میکنی خواهر😂

متاسفانه منم یکیو میشناسم ۳ تا بچه داره بادوست پسرش واسه شوهرش پاپوش دوختن انداختنش زندان الان شوهره ...

وای خدا