2777
2789

اول از همه بگم به من هیچ ربطی نداره برامم مهم نیست (اینو گفتم که نبرین بهم باز) 

این خانوم در شرف طلاقه و ممکنه اشتی کنه با شوهرش خلاصه اینکه با یه مرد متاهل زن و بچه دار ریخته روهم و جوری ادا تنگارو در میاره که زور ادم میاد، والا برای من اصلا مهم نیست ولی اهمیتی نداره ولی از این زورم میاد که اگه این خانوم و مادرش از ادم یه اتوی پیدا کنه سریع ابروی ادم و میبره و همه جا پخش میکنه به نظرتون به دختره بفهمونم که من میدونم که انقد جلوم ادای ادم خوب هارو در نیاره یا خودم و بزنم به اون راه؟ 

کلا دختره جوریه که به همه نخ میده من تا حد امکان رفت امد نمیکنم ولی بازهم نمیشه کلا رابطه و قطع کرد 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

چه دختر کثیف و چندشی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما از کجا متوجه شدین که اینقدر مطمعنید؟ 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ببین عزیزم تو اصلاً نباید باهاش رفت و آمد کنی و بهشم اگه می‌تونی کارشو با دلسوزی دلسوزی تذکر بده ولی با کنایه باهاش صحبت نکن و قضاوتش نکن چون قضاوت آدما کار سختیه و ممکنه همین بلا به سر خودمونم بیاد یا همون کارو ما خودمونو انجام بدیم پس شرایطش رو درک کن