2777
2789
عنوان

کسایی که کربلا رفتن بیان

114 بازدید | 17 پست

با تور هوایی میریم لطفا اگر تحربه ی خاصی دارید وسیله ی خاصی که اونجا لازم بشه یا درمورد نوع پول بهم بگید. 

و یک سوال دیگه من همیشه آرایشم در خد ضد آفتاب و یک رژ معمولیه اونجا میتونم اینارو بزنم یا گیر میدن؟ 

لطفا فقط سوالم رو جواب بدید با تشکر.

اکثرا با پول ایران میشه خرید کرد مگر کاظمین که نمیدونم چرا به پول ایران چیزی نمیفروشن 

حتما پول نقد به اندازه ی کافی و علاوه بر اون کارت هم همراهت ببر

اگه چادر سرت کنی ارایش نه گیر نمیدن 

مارو هم دعا کن

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ضد افتاب که اوکیه حتما بزن

ولی رژ رو بخاطر امام حسین هم که شده توی اون سفر نزن..🥲وسیله خاصی به ذهنم نمیرسه ولی لباس خنک ببر

درمورد پول و چیزای دیگه هر سوالی داشتی بپرس جواب میدم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

پیشنهادم اینه که آرایش نکنی خیلی هوا گرمه و اذیت میشی ولی بیخود کردن گیر بدن یه ضد آفتاب خیلی سبک بخر و روی دستات حتتتما بزن

دینار زیاد با خودت ببر بیشتر از چیزی که بقیه میگن

اگرم خواستی بری حرم اون تیکه تا حرم که باید پیاده بری اگه قبلش ۱۰ ساعت کامل نخوابیده باشی زجر آوره

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

هوا خیلی گرمه حتما شامپو و وسایل حموم با خودت ببر که اگه تندتند دوش نگیری حسابی عرق سوز میشی

آرایش هم نکنی بهتره گیر میدن

در مورد پول 

هم دینار با خودت ببر هم پول ایرانی(البته پولای ریز ما رو قبول نمیکنن اصلاااا پنج تومنی ده تومنی قبول نمیکنن فقط پنجاهی و صدی)

گوشی و اینا که میشه تو خرم برد؟

اره بابا چرا نشه

راستی یادم رفت بگم بپرس ببین چه ساعتی خلوته که بتونین  زیارت کنین انقدر شلوغه که ما‌ زنا باید عقب نشینی کنیم آقایون برن زیارت😒

هیم میگن امام حسین راضی نیست اینجوری برین تنتون میخوره به مردا خب اگه امام حسین راضی نیست شما نرین حرم ما خانوما نخوریم بهتون😒

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷