2777
2789

اومدیم روستا یکی از آشناها از برنج و نون مون مقداری موند بعد من گفتم برم بریزم واسه مرغا بعد مرغا حمله کردن منم می‌ریختم یهو یه سگ اومد خواست نون رو بخوره مرغه کنارش بود گردن مرغه رو گرفت پرت داد اونور مرغه فکر کنم زخمی شد کلی صدای دردناک از خودش درآورد منم ترسیدم رفتم هنوزم صدای ناله اش میاد بخدا که آدم نباید دیگه خوبی کنه الان صاحب مرغه حتما نفرینم میکنه 😭ولی من فقط خواستم برکت خدا رو نریزم سطل آشغال بدم این طفلی ها بخورن 😭

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی به صاحب مرغ خسارت بدی؟ شاید راضی نباشه

خب آخه به من چه والا میگفتن سگ های روستا با مرغا کاری ندارن من اصلا واسه سگ غذا ننداختم 

تقصیری نداشتیمرغ رو نمیشه بری درمونش کنی

نمیدونم اینقدر ترسیدم که فرار کردم یه گله مرغ بود 

سگ اصولا اینطوری نمیشه مقصر صاحبشونه که سگ رو زیاد گرسنه میزاره ماهم سگ نگهبان داریم وقتی پرنده ها میرن یاکریما و گنجشکا کنار غذاش هیچی نمیگه تازه پرنده از ترس گربه میرن بغل سگ نگهبانمون وایمیستن قشنگ میچسبن به سگه اون صاحبش مقصره سگ رو زیاد کرسنه نگهداشتع برو ببین مرغ حالش چطورع ممکنه فقط دردش گرفته باشه ولی سگ اصولا به قصد کشت نمیزنه فقط میخواد بترسونه الان من گربه هم تو بالکن دارم میره بیرون سگه کاریش نداره فقط میخواد بترسونتش زل میزنه به گربه که بترسه.

سگ اصولا اینطوری نمیشه مقصر صاحبشونه که سگ رو زیاد گرسنه میزاره ماهم سگ نگهبان داریم وقتی پرنده ها م ...

آفرین دقیقا روستا زیاد به سگهاشون غذا نمیدن این سگ هم با اینکه مال همین روستاس و باید به مرغا کاری نداشته باشه چون من شنیدم کاری داشته باشه کتکش میزنن حتی میکشن شون ولی به قول شما از بس گرسنه بود وحشی شده بود منم ترسیدم فرار کردم 

سگ اصولا اینطوری نمیشه مقصر صاحبشونه که سگ رو زیاد گرسنه میزاره ماهم سگ نگهبان داریم وقتی پرنده ها م ...

من فرار کردم چون از رفتار سگه ترسیدم ولی دیدم مرغه هم فرار کرد حالا نمیدونم زخمی شد یا نه فقط ترسیده بود که مدام قدقد می‌کرد خلاصه بد تجربه ای شد

آره سگ یکمقدار رو غذا حساسه مثلا سگ نگهبان کوچه ماهم وقتی میبینه به گربه جلوی در غذا میدم فراریش میده حتی سگهای دیگه رو هم‌ نمیزاره بیان طرف خونه ما چون تو ساختمون ما همه بهش غذا میدن میترسه ما محبتمون بهش کم بشه سگای نگهبان دیگه همونجا هم میان طرف ساختمون ما چون میدونن ما مثلا هممون به سگا غذا میدیم میان به اونا هم میایم غذا بدیم سگ خودمون نمیزاره بهشون غذا بدیم فراریشون میده البته اینجا بازم مقصر ما انسانهاییم باهم دعوا میکنن چون ساختمونای دیگه به سگا غذا نمیدن فقط ساختمون ما غذا میدن سگای دیگه اون شهرک ما هم بخاطر بی محبتی ما میزارن میرن تو جاده نمیان پیش ما فقط سگ خودمون مونده تو شهرک از اونموقع هم که سگا رفتن زیاد نمیان پر دزد شده تو محیطمون نگهبانا اول به سگامون غذا میدادن دزد جرات نداشت بیاد الان چون بی محبتی دیدن نمیان فقط ساختمون مارو دزد نزده همه ساختمونای شهرکمونو دزد زده به جز ساختمون ما چون ما به سگمون میرسیم اونم حفاظت میکنه بیرونم میریم میاد پست سرمون مراقبت کنه سگها خیلی میفهمن عاقلن. 

من فرار کردم چون از رفتار سگه ترسیدم ولی دیدم مرغه هم فرار کرد حالا نمیدونم زخمی شد یا نه فقط ترسیده ...

نه احتمتلا فقط دردش اومده چون اکر میخواست به مرغا صدمه بزنه تا الان زده بود مقصر صاحبشونه به سگه محبت درست نمیکنه

آفرین دقیقا روستا زیاد به سگهاشون غذا نمیدن این سگ هم با اینکه مال همین روستاس و باید به مرغا کاری ن ...

چون من خصلت سگها و گربه هارو میشناسم اصلا بلد باشن چطور به سگ غذا بدن خرجش کم میشه مثلا میتونن بعضی غذاهارو با گوشت قاطی کنن بدن خرجشم کم میشه مثلا یدونه تخمرغ رو با نون خشک قاطی کنن سرخ کنن میخوره آب مرغ خالی رو توش نون خورد کنن بدن مثلا ماهی سرخشده رو روغن ته ماهیتابه که مونده رو توش نون بریزن بدن بهش حتما لازم نیست گدشت یا مرغ بدن خرجش زیاد بشه مثلا من یکدونه تخم مرغ رو تو ظرف میریزم بهم میریزم توش نون خورد میکنم میریزم یکم با روغن سرخ میکنم میدم میخوره ماهی رو سرخ کردیم لعاب تهشو نگه میداریم توش نون خورد میکنیم میخوره مثلا جیگر میپزیم آبشو نگه میداریم میدیم میخوره ولی نباید نون زیاد تیلیت کنی تو غذاش مزش میره نمیخوره نونش باید اندازه باشه مثلا گاهی یکم سیبزمینی آبپز شده با یکم جیگر میخوره .

آره سگ یکمقدار رو غذا حساسه مثلا سگ نگهبان کوچه ماهم وقتی میبینه به گربه جلوی در غذا میدم فراریش مید ...

بله کاملا درسته