مردی که خودشیفته شدید هست مردیکه مخفی کاره همیشه حق به جانبه سابقه خیانت داره چندبار یکبار نتونست انکارکنه ولی دفعات بعدی خودم فهمیدم چه غلطایی میکنه فحاشه قلیون میکشه شدیدا خانواده خودم همش دخالت میکنن ایتطوری رفتارکن اونطوری کن میگم پدر من مادرمن احترام یه رفتاردوطرفست اون خودش منو توروی خودش دراورده اینقدر بی احترامی کرده منم عادی شده برام نمیشه اون بکنه من خفه خون بگیرم یک بارهم یک ماه یش دست روم بلند خودشون روزدن به ندیدن ونفهمیدن این درحالیه که من یک باردیگه تو شرایط خیلی بدی بودم همشون کنارکشیدن الان حق نصیحت ودخالت میدن به خودشون.دلم ازاین دنیا گرفته یک نفرنیست حق روبه من بده بگه اره چقدرصبرکردی چقدر تحمل کردی چطوراین مردو چندسال تحمل کردی اینقدر میگن که گاهی برای چندساعت میگمنکنه من دیوونه شدم اینا راست میگن دارم زندگیم روخراب میکنم بعدرفتارهای اون وقتی برمیگرده خونه نشون میده چقدراشتباهه این موندن من تنها مشکلم بچه هامن که درواقع هم نعمتن هم دراین شرایط مشکل نمیخوام بیشترازاین ضربه بخورن
مشکل دیگه من خانوادم هستن باحرفهاشون ورفتارهاشون کاری میکنن به عقل خودم وتصمیمهام شک کنم منو متزلزل ...
منم مادرم فوت کرده بعد اون دیگه از خواهر برادر خیر زیادی ندیدم رابطمون باهاشون یه مدت قطع کردم. الانم کمرنگ. از افراد سکی تو زندگی باید دور باشی. سعی کن خودتو مشغول کنی. باشگاه برو. بچه هم داری؟
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم زندگی تو خیلی شبیه منه. ولی بعد طلاق هم بیرون خبری نیست. با یه روان شناس خوب مشورت کن. بین بد وبدتر یکی رو انتخاب کن.به نظر کن دیگه سر کار نرو. کن خیلیا رو میشناسم کار و گذاشتن کنار. نفقه وظیفه مرده. خدا روزی رو به یه نفر میده اگه زن کار کنه در ظاهر پول میاره ولی در باطن این پول نصیبش نمیشه. من خودم دکتری دارم .دیگه سرکار نرفتم. زندگی ام به نسبت بهتر شده
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
منم مادرم فوت کرده بعد اون دیگه از خواهر برادر خیر زیادی ندیدم رابطمون باهاشون یه مدت قطع کردم. الان ...
عزیزم سمی ترین ادم زندگیم مادرم هست.واقعا میخوام قطع کنم دست بردارنیستن شایدباورت نشه حتی حسادت هم دارن همون مادرم ازمادرشوهربدتره.پسراولم هشت سالشه دومی یکسالشه.میدونی اینقدرافسردگی گرفتم که فقط دوست دارم تو لاک خودم باشم هیچ جا نرم باکسی درارتباط نباشم چون همسایه ها که ابروبرام نزاشته با دادوهوار وتوهین وفحاشی روحیه م روهم اینقدربه هم نیریزه که بایه خانمی دوست شده بودم مامان همکلاسی مسرمه قرارگذاشته بودیم بریم پارک همون روز سریه مسئله ای ایتقدراشکم رو دراورد وناراحتم کردکنسل کردم دیگه حس وحال معاشرت نداشتم روحیه م رونابودکرده چیزی برام نمونده دانشگاه دولتی یه رشته خوب خوندم سرکارمیرفتم ازوقتی اومدتوزندگیم اروم اروم منو برد به سمت گوشه گیری عصبیت افسردگی وابستگی ضعیف شدن و...
عزیزم زندگی تو خیلی شبیه منه. ولی بعد طلاق هم بیرون خبری نیست. با یه روان شناس خوب مشورت کن. بین بد ...
خیلی وقته سرکارنمیرم اتفاقا اونم همینومیگفت من تامین میکنم دوست ندارم زنم پولم بیاره توخونه ولی همین حربه ای شد براش که اهرم فشاری باشه روی من که برای هرررررچیزی ازش چندرغازپول بخوام وندارم ندارم بکنه درصورتیکه داره ولی معلوم نیست چیکارمیکنه اتیشش میزنه
عزیزم زندگی تو خیلی شبیه منه. ولی بعد طلاق هم بیرون خبری نیست. با یه روان شناس خوب مشورت کن. بین بد ...
من میدونم بعدطلاق تنهایی درانتظارمه نه دنبال ازدواج رابطه مجدد هستم نه بهش فکرمیکنم فقط میخوام توخونه ای باشم حقوق انسانیم رعایت بشه احترام متقابل باشه یا اینکه صبح با حرف کنایه امیز یاداد کسی ازخواب نپرم من فقط ارامش ازدست رفته ی خودم وبچه هامومیخوام
بحث نابلدی وسیاست واین داستانا نیست مردیکه شل باشه مفت نمی ارزه نگه داشتنش بقیه مسائل بماند...مااول زندگی ماه عسل این مرد به بکارت من شک داشت بااینکه نامه بکارت داشتم بهم تهمت زدمن فقط ترس داشتم ازرابطه ولی اون گفت توحتما دخترنیستی بعددتی یه بارازحموم اومدم من جای دست خودم روبدنم میمونه این با عصبانیت گفت این چیه روگردن ودستات؟؟؟بارها بهم شک داشت منم همون زمانا میدیدم پو رن میبینه انکارمیکرد کانال صیغه یابی بودتوتلگرام گفت دوستم عضوکرده الان دیدم و...خیلی چیزای بدتر اتفاق افتاده اززمان بارداری اول تاالان که قابل گفتن نیست نمیدونم خانم هستی یااقا مجردهستی یامتاهل ولی یک زن چتدروزه وحتی چندماهه کاسه صبرش لبریزنمیشه خیلی میفته روهم جمع میشه به اخرخط میرسه خشت اول کج رفت...
عزیز دلم ،من خانمم متاهلم هستم دوسال هم زودتر از شما ازدواج کردم،فکرنکن بی درد دارم برات مینویسم،حرفم اینه شرایطت جوری نیست رفتنت بهتر از موندنت باشه،این ادم هر کوفتی که هست فعلا فعلا وفعلا شرایطت در همین خونه رو تا حد ممکن مساعد کن واسه خودت و بچه هات،اول ازهمه باید عزیزم یه استپ گنده به خودت بدی،قرار بگیره قلب و ذهنت ،تا قدم قدم بری جلو،با این حال و احوال عزیزم از چاله خدای ناکرده میفتی تو چاه ،دور از جون خودت و بچه هات
عزیز دلم ،من خانمم متاهلم هستم دوسال هم زودتر از شما ازدواج کردم،فکرنکن بی درد دارم برات مینویسم،حرف ...
اخه این خونه الان برام جهنمه منت هم سرم هست منم ادمی هستم شده برم کارگری دوست ندارم منت کسی سرم بزاره.یه شغل هست داخل منزله شاید جداشم اونوبگیرم هرچندکارش خیلی طاقت فرساست حقوقشم خیلی ناچیزه ولی شایدبتونم زندگیم روبچرخونم من فقط میخوام ارامش باشه برای خودم وبچه هام بخورم نخورم بپوشم نپوشم مهم نیست فکرایندشون هستم تربیتشون که داره گندمیزنه بهش اخلاق رفتار وکردارشون سرمایه ی عمرمن بچه هامن وغیرسلامتی جسم تربیت وشخصیتشون که دراینده کی وچی میشن برام مهمه اینکه دراینده احترامم روداشته باشن حرف شنوی داشته باشن این مرد اینقدرجلوی بچه ها بخصوص بزرگه که میفهمه بهم بی احترانی کرده ومیکنه که حرف شنوی نداره اصلا ازمن نگرانشم.یک مسئله دیگه اینه که من دارم خدمات میدم ایا این اقا هم وظلیفش روعمل میکنه؟جواب خیرهست واگرم انجام بده خون به جگرم میکنه پس همون درامدناچیز یه نون ماست بخوریم بهترازاینه بایه خائن خسیس خودشیفته زندگی کنیم