2777
2789
عنوان

یه دلیل بگید که من بتونم بااین مردبخاطربچه ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست
به نظر من یه بار دیگه بهش فرصت بده درون خودت اصلا بهش نگو من بهت فرصت دادم ولی قبلش باهاش حرف بزن بگ ...

بیفایدست عزیزم دبگه حالم ازخودمم بهم میخوره اینقدر حرف زدم وفرصت دادم ونصیحت کردم دیگه بسه نقش مادری برای مرد همش بایدبگم اینکاروکن اینکاراشتباهه نکن شدم خانم معلم مادرش نه زنش اخه شمابگو مردیکه۳۹سالشه یعنی نمیدونه ونمیفهمه چه کاری اشتباهه چه کاری درست چه کاری مال پسرهای نوجوانه وانجام میده؟اگه نفهمیده دیگه دراین سن هم نخواهدفهمید فقط سوهان روح من میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه و چاه یادم داد،اصل مرد شناسی ،چیزی که از بدو تولد باید یاد می گرفتم رو،بعد دوازده،سیزده سال اقتد ...

عزیزم من کمی از این دستورات رو انجام دادم اما شوهرم پرروتر شد دست بالا گرفت میگفت حتما من قبول کردم مقصرم ومن مشکل دارم که کوتاه اومدم،، بعضی مردا واقعا نمیفهمن بی اهمیتی بیشتر جواب میده

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
عزیزم من کمی از این دستورات رو انجام دادم اما شوهرم پرروتر شد دست بالا گرفت میگفت حتما من قبول کردم ...

سلام عزیزم ،خوب یهو که نمیشه اینهمه اقتدار داد ،ببین فرق داره دیگه ،من چطوری الان با این حال انفولانزا تو نوشته توضیح بدم،اقتدار و احترام دادن بهش هم بلد بودن میخواد،فرضا من نوعی قلق شوهرمویه جاهایی بهترمیشناسم  میدونم که فرضا بهش احترام کنم کیف میکنه،بخصوص تو جمع،،یا صدامو بالا نبرم،یا میدونم کی باید غر نزنم کی میتونم و چقدر بزنم،

منظورم اینکه اره با اقا اقا کردن و گفتن های بی نقشه اتفاق مهمی نمیفته

بی اهمیتی آدمو دیونه میکنه خیلی بده درکت میکنم ولی کاملا مشخصه اعصاب نداری بری هم تا تقی به توقی خورد بهم میریزی اول باید مطمئن بشی از خودت که بری و هیییچ تعلق خاطری به زندگی الانت نداشته باشی وگرنه داغون میشی یعنی بری فرداش زن بگیره جوری برات مرده باشه که مهم نباشه برات دلت واسه وسایل خونت نسوزه باید به این حد برسی بعد بری

بی خیال چشمای سبز ، من شوهرم چشماش سبز و خوشگله ولی کار درست حسابی نداره

پول و کار درست حسابی بهتر از خوشگلیه واسه یه پسر چون قراره بشه نون آور یه خونواده 

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...