2777
2789

بچه ها بنظرتون کار این اقا درست بود؟؟؟؟؟ خواهرم۲۱سالش لیسانس و شاغل 

معرفی شدن به اقایی که دکترای مکانیک کار درست حسابی

و زندگی درست حسابی دارن دیدار اول همو دیدن و شماره های همو گرفتن حدود دوهفتع باهم چت کردن زنگ و... 

اصلا درست نیس کارشش

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونه

گفتیم چیشد گفت من  چت خودم بادوست صمیمیم پنهان کردبودم و این اقا اینوتوگوشی من دید گفت کیه چیه منم مقاوت کردم گفت بایذ گوشیت بدی چک کنم

خواهرمنم بهش گوشی ندادبود گفت بود اجازه نمیدم و پسر گت بعش شک کردم بهت همه چی تمام

بنظرتون کار اقا درست بود؟ 

تو زمان آشنایی این کارا رو میکنه بعد عقد. و عروسی قراره چی بشه؟ خداروشکر شکاکیتش براتون محرز شد دیگه چی از خدا میخواین؟ حتما زمان آشنایی انتظار خواهد داشت خواهرتون هر جا میره بهش اطلاع بده و یواش یواش به مرحله ای میرسه که با پدر و مادر و شماها هم قطع ارتباط کنه

وای یا ابلفضل

ببین یعنی اصن نمیشه گفت چقد این آدم مریض و روانی بوده

کیس بستری بوده

خواهرت فقط باید فرار کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونهگفتیم چیشد گف ...

من فک کردم اقا گوشی خودشو چک کرده برای تماس یا پیامی، اصلا تو اوایل اشنایی چراباید گوشی طرف مقابلو چک کنه 

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم