2777
2789
عنوان

خواهرام اومدن خونه مادرم سه روزه مادرم حتی یهپ

| مشاهده متن کامل بحث + 5861 بازدید | 143 پست
مگه چکارش کردی اینجور میگه؟نگو ک هیچی

هیچی واقعا.‌.کار خونه میکنم همه چی مثلا نه هر روزها.. هفته ای ی بار ولی ببین صفر تا صد..جارو..پاک کن‌‌..جم کن‌..بشور..برق میندازم ..حیاط همچییی..ظرف گاها میشورم ولی..آشپزی کمک میدم...خیر سرم پشت کنکورم..بخون کامنت ها بعدیمو..۳تا خاهر دارم همه کاری براشون کردم..چ از کمک دادن ب بچه هاشون...چ خودشون.. مثلا مریض بشن خونه تکونی فرش شستن..ب خصوص خاهر اولیم ک نور چشم مادرمه..ما۳تا دیگ گوهیم..ببخشید ما از ک..ونش اومدیم بیرون..ولی ا‌ونا متاهل ..هرکار کنی بهتر تا من..اونا میشنون من میبینم..شاید باورت نشه دشمننن!تا کار مامانمم کنم باهام خوبع مامانم😭😭اینارو دارم با گریه مینویسم خیلی تحقیر میشم تا کار نکنم یا بخابم باهام سرسنگین میشن..منم دنبال توجه و محبتم کار میکنم تا باهام خوب بشه میبینی چقدر بدبختم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. روزی۲ساعت رایگان میکنه با اونی که من قهرم حرف میزنه. جیک و پوک زندگی منو بهش میگه. ولی حرف و ...

بدترین تصمیم  تو زندگی می‌دونی چیه ؟!؟

اینکه نزدیک خانواده ها باشی چه مرد چه زن ، فرقی نداره

تو که تایمهای زنگ زدنشو میدونی گوشیتو سایلنت کن ـاگر به خونه زنک میزنه از برق بکش. یه خط در میون برو ...

عزیزم دیوار خونمون یکیه. جواب تلفنش و ندم ساعت۶صبح هم شده اومده درخونه رو اینقدر زده که همه از خواب بیدارشدیم. بعد مادرم ساعت۹شب خوابه. اگه کاری چیزی پیش بیاد که ۱۰۰درصد واجب باشه اگه بریم بیدارش کنسم یازنگ بزنیم آبرو و شرف برامون نمیزاره

خداوندا تویی حامی وحاضر
عزیزم دیوار خونمون یکیه. جواب تلفنش و ندم ساعت۶صبح هم شده اومده درخونه رو اینقدر زده که همه از خواب ...

خب اخه ۷صبح چه خبره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هیچی واقعا.‌.کار خونه میکنم همه چی مثلا نه هر روزها.. هفته ای ی بار ولی ببین صفر تا صد..جارو..پاک کن ...

ای جانم ببخشید

فک کردم از این سرکشایی اینجور میگه

الهی بخت خوب قسمتت شه جبران همه این روزات شه