زنگ بمن نزده احوالمو بپرسه. من خونم دیوار به دیوار مادرمه. با یکی از خواهرام قهریم. دوتا خواهر دارم که دوتاشون باهم تو شهر دیگه ای زندگی میکنن حالا باهم اومدن خونه مادرم . مادرم یه تلفن به من نزده تو این ۳روز. ولی وقتی کسی دورو برش نیست. ساعت۷صبح زنگ میزنه بیدارم میکنه. ساعت ۳بعدظهر زنگ میزنه که بیا پیشم .نمیزاره بخابم اینقدر زنگ میزنه و میاد و میره. ولی الان هیچ.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زنگ میزنم حالت بدی جوابمو میده انگا ی که خوصله حرف زدن بامن و نداشته باشه
تو که تایمهای زنگ زدنشو میدونی گوشیتو سایلنت کن ـاگر به خونه زنک میزنه از برق بکش. یه خط در میون برو خونشون.. گفت چرا بگو فقط وقت تنهایی داخل ادمیم ـ. دخترا دیگران ت میان من دیگه داخل ادم حساب نمیشم ـ. اللنم پاشو برو اونجا به خاطر اون خواهری که باهاش اشتی هستی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
والا بخدا چطو مادرش واسه خاطر اون دو نفر دیگه قید اینو زد خودش میگه حتی یه تماس نگرفتفردا پس فردا ک ...
دقیقا. روزی۲ساعت رایگان میکنه با اونی که من قهرم حرف میزنه. جیک و پوک زندگی منو بهش میگه. ولی حرف و اتفاقهای زندگی اون و بمن نمیگه بعد از دوسه ماه از زبون زنداداشام میشنوم. بهش میگم چطور بمن نگفتی میگه مهم نبوده. بعد اگه من یه مانتو جدید بگیرم سریع بهش میگه. یا کوچکترین بحثی بین منو شوهرم پیش بیاد به خواهرم که قهرم میگه