2777
2789

خانوما مرسی از کسایی ک میخوان بگن شکایت نکن دردسر داره من خودم همه‌ جوانب رو در نظر گرفتم و میدونم چیکار کنم

کسی اومد در خونه ی من توی محل کلی بهم فحش رکیک‌ داد و بلند بلند وسط همسایه ها تهمت نا روا زد ، درب خونه ام رو با پا خراب کرد 

من جلوی حیاطم دوربین مدار بسته دارم ۳ تا شاهد عینی دارم ک توی دادگاه واسم امضا میدن و قسم میخورن 

میتونم کسی ک اینکارو کرد رو ب دردسر بندازم؟ فقط جریمه نقدی بده کافیه هرچقدر هم برم دادگاه برام مهم نیست

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

اینم بگم زمانی ک ایشون فحش دادن من در رو بستم‌ رفتم داخل و هیچ‌ اهانتی نکردم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان سوالت چیه

خب سوالم آخرشه دیگ

میگم ب دردسر میوفته ک بخواد جریمه نقدی بده؟

به نظرم بتونی

ای کاش واقعا

خب سوالم آخرشه دیگمیگم ب دردسر میوفته ک بخواد جریمه نقدی بده؟

چجوری میخوای ثابت کنی فحشت داده

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
چجوری میخوای ثابت کنی فحشت داده

۳ تا شاهد مرد دارم و دوربین مدار بسته

وکیل بگیر

اره حتما میگیرم بگو ۱۰۰ میلیون من خرج میکنم 

۳ تا شاهد مرد دارم و دوربین مدار بسته

من دیشب اتفاقا برای یکی از کاربرهایی که تو همین تاپیکت هست تو ثنا شکایت ثبت کردم به جرم تهمت و افترا شات تمام حرفهاش هم هست ببینم بازم جرات میکنه به دیگران توهین ناموسی انجام بده  شش ماه تا یک سال هم حبس داره و قابل تبدیل به نقدی نیست 

تصمیم گرفتم سایت رو از یک سری افراد بد دهن پاک کنم خود سایت و نی نی یار هم اجازه دادن کاملا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دیشب اتفاقا برای یکی از کاربرهایی که تو همین تاپیکت هست تو ثنا شکایت ثبت کردم به جرم تهمت و افترا ...

افرررررررررین ب تو درود ب شرف و غیرتت باید اینجور ادم هارو سر جاشون نشوند ک دیگ ب خودشون جرعت ندن هر حرفی رو ب زبون بیارن

با این آدم از قبل مشکل داشتی ؟

نه اصلا 

واسه کاری ک نکرده بود پول میخواست حتی پلیسم گفت کاملا حق با شماست و این خانوم محکوم صد در صده

کلا سلیطه بود

افرررررررررین ب تو درود ب شرف و غیرتت باید اینجور ادم هارو سر جاشون نشوند ک دیگ ب خودشون جرعت ندن هر ...

تو سایت پر شده از این مدلها 

حالا وقتی براشون احضاریه بره یاد میگیرن مجازی بدون قانون نیست قابل پیگیری هم هست هرچیزی رو به هرکسی نگن و فکر نکن همه کوتاه میان حرف خاله زنکی نیست هرکی دهنش رو باز کنه هر حرفی بگه تهمت و ادعای شرف و حیثیت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️