سلام
قبل از هر چیزی بگم که من پسر هستم که دارم پست میزارم و خواهشا با چشم پوشی از جنسیت نظر بدید - خیلی خیلی نیاز دارم به تجربه دوستان
من یه مدتی هست که حمله های عصبی به بدنم میشه جوری که بدون هیچ دلیل و درگیری و تنشی یهویی اضطراب و دلشوره دور ناف و شکمم ایجاد میشه - بعد از چند دقیقا نفس تنگی و احساس مرگ میاد سراغم - روی پاهام نمیتونم بایستم - خیلی بی قراری میکنم و نمیتونم روی زمین دراز بکشم - دائم میشینم و دراز میکشم - تمام بدنم پرش عضلانی پیدا میکنه - دست و پا هام سرد میشه - فشار و ضربان قلبم بالا میره به شدت یعنی به حدی که میخوام خفه بشم -
کسی اینجور حالتا رو تجربه کرده؟
من تقریبا هر روز برام ایجاد میشه - آیا این نرماله؟
من الان چند روزه احساس ضعف عمومی بدن هم دارم و هر بار این اتفاق می افته منو میبرن درمانگاه -
امروز احساس ضعف و دلپیچه تو روده هام احساس میکنم
پیش روانپزشک رفتم سه تا دارو داده بهم
کلردیازپوکساید ۵
اسنترا ۵۰
بیزوپرولول ۲.۵
از این سه تا دارو کلردیازپوکساید ۵ رو که مصرف میکنم حالم وخیم میشه ولی اون دو تا اوکیه و یه مقدار خیلی کمی دارو ها حالمو بهتر میکنه
شب ها هنگام خواب حالت هایی مثل آپنه خواب دارم - یعنی تو نیم ساعت اول خواب احساس میکنم تنفسم قطع میشه و با اضطراب و دلشوره و ضربان قلب از خواب میپرم
تو رو خدا کمکم کنید - من جایی غیر از این انجمن سراغ ندارم که سوال کنم - اگه گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ در این مورد دارید اطلاع بدید تا بیام اونجا پرس و جو کنم -
میترسم تا داروی اسنترا بخواد اثر کنه بیماری نابودم کنه.
بیشتر این ضعف عمومی حالمو گرفته.
هر شب هم اون اضطراب میاد سراغم