2777
2789
عنوان

کسی قبلا حمله پانیک داشته

249 بازدید | 42 پست

سلام  

قبل از هر چیزی بگم که من پسر هستم که دارم پست میزارم و خواهشا با چشم پوشی از جنسیت نظر بدید - خیلی خیلی نیاز دارم به تجربه دوستان  

من یه مدتی هست که حمله های عصبی به بدنم میشه جوری که بدون هیچ دلیل و درگیری و تنشی یهویی اضطراب و دلشوره دور ناف و شکمم ایجاد میشه - بعد از چند دقیقا نفس تنگی و احساس مرگ میاد سراغم - روی پاهام نمیتونم بایستم - خیلی بی قراری میکنم و نمیتونم روی زمین دراز بکشم - دائم میشینم و دراز میکشم - تمام بدنم پرش عضلانی پیدا میکنه - دست و پا هام سرد میشه - فشار و ضربان قلبم بالا میره به شدت یعنی به حدی که میخوام خفه بشم -  

کسی اینجور حالتا رو تجربه کرده؟

من تقریبا هر روز برام ایجاد میشه - آیا این نرماله؟  

من الان چند روزه احساس ضعف عمومی بدن هم دارم و هر بار این اتفاق می افته منو میبرن درمانگاه - 

امروز احساس ضعف و دلپیچه تو روده هام احساس میکنم  

پیش روانپزشک رفتم سه تا دارو داده بهم

کلردیازپوکساید ۵

اسنترا ۵۰

بیزوپرولول ۲.۵

از این سه تا دارو کلردیازپوکساید ۵ رو که مصرف میکنم حالم وخیم میشه ولی اون دو تا اوکیه و یه مقدار خیلی کمی دارو ها حالمو بهتر میکنه  

شب ها هنگام خواب حالت هایی مثل آپنه خواب دارم - یعنی تو نیم ساعت اول خواب احساس میکنم تنفسم قطع میشه و با اضطراب و دلشوره و ضربان قلب از خواب میپرم  

تو رو خدا کمکم کنید - من جایی غیر از این انجمن سراغ ندارم که سوال کنم - اگه گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ در این مورد دارید اطلاع بدید تا بیام اونجا پرس و جو کنم - 

میترسم تا داروی اسنترا بخواد اثر کنه بیماری نابودم کنه.  

بیشتر این ضعف عمومی حالمو گرفته.  

هر شب هم اون اضطراب میاد سراغم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا دارو نخوردم ولی اینو بدون که پانیک اصلا چیز خطرناکی نیست تا حالا هیچکس با این علائم نمرده وقتی اینجوری میشی خودتو اصلا نترسین بگو مثله دفعات قبل رد میشه و هیچ اتفاقی نمیفته موقعی که اینجوری میشی تنفس عمیق دیافراگمی بکش ۴ ۲ ۶ -به اینصورت که ۴ ثانیه دم از دهان ۲ ثانیه حبس ۶ ثانیه بازدم از دهان و حواست رو پرت کن به صداها یا اطراف خوب میشی

خب بگو ببینم چند سالته ضربان قلبتم بالا میره یا نه دکتر رفتی ؟؟ چکاب کامل شدی ؟؟

۲۵ سالمه - چکاپ فقط برای غدد شدم هفته قبل - دکتر قلب هم گفته که مشکل قلبی ندارم و دو بار نوار قلب گرفتم

ببین داداش گلم اول از همه چکاب کامل شو 

دوم اینکه به احتمال زیاد حمله عصبی پنیک بهت دست میده سعی کن بری تراپیست تا با یاد دادن یسری ورزش ها بتونی در لحظه حمله عصبی خودت رو کنترل کنی . منم این اتفاق برام افتاده ولی با عوض شدن زندگیم بهتر شدم 

کلرودیازوپوکساید یکی از دوستام میخورد که حالش وخیم تر کرد خود دکتر گفت دیگه نخور 

سعی کن زندگیتو تغییر بدی ورزش کن باشگاه برو استرس از خودت دور کن و اگه توان مالی داری حتما تراپیست برو 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

من اصلا دارو نخوردم ولی اینو بدون که پانیک اصلا چیز خطرناکی نیست تا حالا هیچکس با این علائم نمرده وق ...

من از حمله هاش نمیترسم - بیشتر از این ضعف عمومی که ایجاد کرده ترس دارم - مثلا بدن ضعیف کنه و وضعیتم وخیم بشه

استارتر باید این داروهایی که دکتر براتون تجویز کرده رو استفاده کنین اگه بهتر نشدین  به دکتر بگین داروهاتون رو تغییر بده و اینکه هرشب صوت سوره ی بقره رو کنار رختخوابتون تا صبح پخش کنین با صدای ملایم نماز وغسل ها تون رو به موقع انجام بدین شب قبل از خواب آیة الکرسی و چهار قل رو بخونین توی دست‌هاتون فوت کنین تمام بدن رو سه بار با دست‌هاتون مسح کنین و کتاب بیماری های ناشی از شیطان جنی نوشته ی دکتر مجتبی خوانساری رو حتما بخونین توش راهکار برای خیلی از بیماری‌ها و همین پانیک داده 

۲۵ سالمه - چکاپ فقط برای غدد شدم هفته قبل - دکتر قلب هم گفته که مشکل قلبی ندارم و دو بار نوار قلب گر ...

خب پس قطعا مشکل عصبیه و اینکه میگید فشار به روده هاتون وارد میشه گاهی احتمال میدم IBS یا سندرم روده تحریک پذیر دارین 

راونشناس و دکتر اعصاب روان برید پله اول با روانشناس و اگه همچنان درمان نشدید حتما اعصاب روان برید و دارو مصرف کنین تا زمانی که حالتون بهتر بشه 

این هم بگم اکثر دارو های اعصاب تاثیر مستقیم رو مغز دارن پس اگه دارو براتون تجویز کردن سر وقت مصرف کنین و برای ترک دارو و یا کم کردن حتما زیر نظر دکتر باشید 

کافئین و غذاهای تند و تیز و هر چیزی که باعث افزایش ضربان قلبتون میشه ترک کنین 

پیشنهاد نمیدم اما من خودم با خوردن عرق کاسنی بهتر میشم 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

من از حمله هاش نمیترسم - بیشتر از این ضعف عمومی که ایجاد کرده ترس دارم - مثلا بدن ضعیف کنه و وضعیتم ...

بله خیلی بده مخصوصا بیخوابی های شبانه دارو هاتو مصرف کن و جدی نگیریش این بیماری فقط باید بهش توجه نکنی خودتو سرگرم کن