2777
2789
عنوان

از شوهرت دزدی کن

473 بازدید | 21 پست

داستان ازین قراره که اقا ما یه فامیلی داشتیم تقریبا نزدیک بعد این شوهر خیانت کار و رفیق بازه یعنی همش ولخرجی سر چیزای بیخود میکنه این بنده خدا هم همیشه پیش ما میگه به خاطر بچه هام موندم وگرنه نمیموندم منم گفتم سختی نکش چرا سختی میکشی حالا که موندی حدقل به خودت برس شوهرت پولداره که خرج کن خرج خودتو بچه هات کن یا حدقل پس انداز داشته باش اقا شوهر این خیلی پولداره خداییی 

بعد این رفته پشت سر من گفته فلانی اومد منو پرم کنه😐 گفت از شوهرت دزدی کن مگه من همچیم ادمیم گفته ولخرجی کن میبینی توروخدا همین ادما زندگیو ادمو خراب میکنن من مگه دیوونم ولخرجی کنم شوهرم انقد سختی بکشه کار میکنه😐😐😐😐😑پشمام ریخت😐

متاهل و متعهد

به کسی که ازت کمک نمیخواد کمک نکن 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پشمای منم ریخت حقیقتا :/

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

این زن لیاقتش همون خیانتو تو سری خوردنه ولش کن مث گداهای مفلس زندگیشو ادامه بده

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

همین کارا رو کرده که همسرش خیانت کرده و پولشو با ی عده دیگه تقسیم می‌کنه

شما هم دیگه باهاش ارتباط نداشته باش، خودکرده را تدبیر نیست 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)