2777
2789

😭😭

میشه از ته دل براش دعا کنید😢😢😥😥 عفونتش پیشرفت کرده توی کما هستش.. 

براش صلوات میفرستید ممنونم😥😥😥😥

خدا خیرتون بده

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل‌ختمی بهترین چیز برای عفونته چند سالشه برو خونتون چیزایی مثل گل خشک و اینا رو بریز دور مجسمه و هر ...

عزیزم میشه توضیح بدی ممنون میشم..

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

فنگ شویی خونه رو رعایت کن‌تا گرفتاری بره

چتد موردش رو میگی .. مثلا چکار کنم 

چتد موردش رو میگی .. مثلا چکار کنم

تابلوی زن تنها یا بچه تنها رو بردار فعلا پارچه بپیچ بزار کمد یا بنداز 

مجسمه و خرس رو بنداز 

گل خشک و مصنوعی رک معطل نکن‌بنداز 

گلاب اسپری کن‌تو خونت 

چهار قل بخون و آیت الکرسی 

تمیز کن و چهار گوش خونت گلاب بریز 

پنجره و در رو باز کن هوا رد و بدل شه 

هر چی اسباب بازی خراب و عروسک داره بریز دور 

اتاقشو ی دستی بکش 

عکس تنهاشو جمع کن‌فعلا 

بالای تختش آویزونی داره ؟جمع کن 

آینه ها رو کم کن تو خونت حتما زووود فقط شب ها تو آینه نگاه نکنین 

استغفار بگو 

برو دعای بهجت رو تو گوگل سرچ کن برای عفونت و دستتو بزار ب شکمش ان شاالله خوب خوب میشه 

تابلوی زن تنها یا بچه تنها رو بردار فعلا پارچه بپیچ بزار کمد یا بنداز مجسمه و خرس رو بنداز گل خشک و ...

خداخیرت بده

چیشد بهتر شد دخترتون ؟

بله تشکر از لطفتون عزیز دلم