2777
2789
عنوان

شوهرم راضی شده ولی مادرم

309 بازدید | 32 پست

دوستان همونم که شوهرم اصلا بچه نمی‌خواست و دیشب بالاخره اعتراف کرد که قبل ازدواج وازکتومی کرده 

صبح گفت اصلا هر چی تو بگی میرم عمل میکنم دوباره یا همون که گفتی میرم پرورشگاه بچه میاریم مشکلی هم با به نام زدنش ندارم 

گفت اصلا اگه خیالت از من راحت نیست یه آپارتمان هم به نامت میزنم ولی ببخش که بهت نگفته بودم ، چون تو بچگی خیلی از پدرم اذیت شدم نمی‌خواستم بچه دار بشم 

حالا من امروز رفتم مشاور بارداری ، گفت شانس برگشت شوهرت کمه و خودتم چون سنت ۳۵ هست و مشکل کانال قلب داری بارداری برات خیلی سخت میشه ولی غیر ممکن هم نیست 

خیلی فکر کردم دوست دارم به بچه از پرورشگاه بیاریم ، راستش تحمل استرس بارداری رو ندارم 

ولی مادرم اگه بفهمه خون به پا می‌کنه شدیداً مختلفه چیکارش کنم؟

اول خودتون تلاشتونو بکنید بچه خودتونو دنیا بیارید..دکتر هم گفته غیر ممکن نیست

بعد اگه خدایی نکرده نشد مامانتو راحت تر راضی میکنی که قبول کنه..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیه خودته و شوهرت مگه مادرت میخواد خرجیشو بده خونه به نام بزنه بزرگش کنه همه زحمتا با شماس ، دلیل منطقی اگه نداره گوش نکن به حرفش 

تازه پرسه اوردن بچه از شیرخوارگاه طولانیه برو تا اون موقعه راضی میشه خداروچه دیدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول خودتون تلاشتونو بکنید بچه خودتونو دنیا بیارید..دکتر هم گفته غیر ممکن نیستبعد اگه خدایی نکرده نشد ...

من روحیه به شدت حساسی دارم اگه مشکلی تو با داریم پیش بیاد نمیتونم باهاش کنار بیام