2777
2789
عنوان

طلا بیاید

152 بازدید | 13 پست

من نمیدونم چرا مردم انقد بی مروت شدن 

یعنی چی طرف چون تو گرونی طلا خریده خدا خدا میکنه ک پایین نیا بره بالا تر ک چی ک سود کنه ولی مردم بدبخت و بیچاره تر بشن 

یکی نیست بگه آخه آدم حسابی کسی چاقو گزاشته زیر گلوت یا مجبورت کرده طلا بخری؟ 

حالا طلاهم خریدی مبارکت باشه دیگه چرا انقد ب فکر ضررو سودی اگه برات مهم بود ضررو سودش خوب نمیخریدی دیگه چرا دعا میکنی بره بالا 

ک مردم بدبخت بشن 

آخه فقط بحس طلا نیست طلا ک بره بالا همه چی باهاش بالا میکشه خونه دلار مواد غذایی 

یکم ب خودمون بیایم 

دقیقا منم تو تاپیکش بودم چون دو قرون طلا میخرن میگن بره روظ۱۲تومن خجالت نمیکشن؟

خب آخه احمق بره رو ۱۲حتی جرعت نمیکنی از کنار طلا فروشی رد بشی 

بعد میگیم دلت سیاهه میگه انشالله ارزون بشه میگه به حرف گربه سیاه بارون نمیبارع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ت ام اگ تازه عروس بودی با ی میلیارد بدهی ک ی از خدا بی خبر برات درس کرده دلت میخاس دوتا النگو بخری اونم میرفتی میخریدی ت طلای۸۲۰۰بعد ۵۰تومن باید ضرر میدادی دعا میگردی بره بالا حالا ک انقد فک میکنین دعای من بگیره دعا میکنم اونایی ک قضاوتم کردن و ندونسته هرچی گفتن الهی خدا نشون بده خداییشو بهشون چون واقعا ناراحتم کردن

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
با دعای ینفر خدا نمیاد طلا رو بالا پایین کنه که اخه چرا اهمیت میدین

آخه بحس دعا نیست همین شخصی ک امروز تو این نابرابری و گرونی طلا میخره فردا همه چی باهاش گرون بشه فوری شروع میکنه ب رژیم حرف زدن دیگه نمیدونه همین خودش و امثال مثل خودش باعث این گرونی و نابرابری اجتماعی میشن 

طلا خیلی پایین تر از این ها میاد

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

[QUOTE=379996190]ببین ت ام اگ تازه عروس بودی با ی میلیارد بدهی ک ی از خدا بی خبر برات درس کرده دلت میخاس دوتا النگو ب ...[/QUOTE اتفاقا منم تازه عروسم منم موقع عروسیم دلم میخاست ب جای دوتا النگو 100 تا النگو داشته باشم 

ب جای گوشواره 2 گرمی ی گوشواره 10 گرمی داشته باشم 

ولی نیست اوضاع واسه همه همینه نمیشه ک خودمونو بکشیم ماهم سر این 80 ملیون نفر 

الان که دلار و طلا پایین اومده مواد غذایی پایین اومده؟ پوشاک پایین اومده؟فقط سرمایه و دلخوشی ملت بی ...

بخدا قسم خودمون باعث این روزا مون شدیم بی ملاحظگی کردیم 

طرف مستاجره ب نون شبش مهتاجه رفته واسه من پرومکس گرفته 

یا ی مورد دیگه هست اونم مستاجره 2 ماه اجارش عقب افتاده امسال عید رفته 12 ملیون مانتو خرید ینی دوتا 6 تومن 

خوب رژیم هم همینا و میبینه ک ی دفعه قیمتا سرب فلک میکشه 

ب قول معروف کور از خدا چی میخاد؟ دوتا چشم بینا!