2777
2789
عنوان

خانوماي باردار

107 بازدید | 16 پست

سلام

من الان ١٥ هفته و ٤ روزم خونه مامانمم

از بيكاري افسردگي گرفتم

تا يه هفته پيش ميرفتم دانشگا ولي الان بيكارم

غذا و كاراي خونه كه فارغم همه مامانمه

احساس پوچي ميكنم ديگه از بيكاري

چنتا پيشنهاد بدين كه از تين حالت در بيام

از بس بي تحركم دارم زيادي وزن اضافه ميكنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراخونه خودت نمیری تا کارات باخودت باشه؟

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.

عزیزم من هفته ی 34داره تموم میشه هنوز نرفتم خونه مامانم تا کارامم نکنم بند نمیشم با این شکم یواش یواش کارامو میکنم البته مامانم مریضه دلم نمیاد بهش فشار وارد کنم گفتم دو هفته دیگه میرم پیشش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چراخونه خودت نمیری تا کارات باخودت باشه؟

كار شوهرم جاي ديگه س

خودم اينجا دانشجوام

همش يه هفته س بيكار بيكار شدم از شر دانشگا و امتحان ولي خب همونو ترجيح ميدم

اين ترمم آره ترم بعد شروع نشده ولي خب كلاسامم زياد نيس يكي دو روز در هفته

حااال کن بابا منم دانشجوام ترمم تموم شده ترم جدید از شنبه شروع میشه ولی دوس ندارم شروع بشه سنگین شدم سختمه

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.

اصلا خودتو ننداز چون ماه آخر دیگه نمیتونی تکون بخوری و ورم میکنی کاراتو یواش یواش انجام بده نظافت خونه پیاده روی با اصول درست تغذیه ت معمولی باشه ماه هشت به بعد نی نی وزن میگیره نگران نباش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش