2777
2789
عنوان

چسب باعث ورم بینیم میشه

75 بازدید | 7 پست

یک ماه عمل کردم باید تا دو ماه چسب بزنیم هر موقع چسب می‌زنم وقتی چسبو در میارم تا چند ساعت خیلی ورم داره ولی همینطور تو حالت هوای آزاد بذارم خیلی کوچیک میشه این طبیعیه بقیه شما هم شکلی بودید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳ ماه و نیمه عمل کردم ...

چسب و که برمیدارم ورم بدی داره ...

تو چسب بهتره انگار...

دکترم گفت ۳ ماه چسب بزن دیگه نزن ولی همه میگن ۶ ماه و بزن حتما ای خدا دیوونه شدم

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

پس چرا دکتر من گفت تا پنج ماه چسب بزن سه ماه اولم دائم تازه من الانم میبینم دماغم باد میکنه چسب میزن ...

نه والا من بعد چسب بزرگه صورتم با آب خنک می‌شورم تو هوای آزاد ورمش کمتر میشه

من ۳ ماه و نیمه عمل کردم ...چسب و که برمیدارم ورم بدی داره ...تو چسب بهتره انگار...دکترم گفت ۳ ماه چ ...

نه بابا چه خبر شش ماه به من گفت دو ماه شب و روز ماه سوم فقط شب که همین الانم به زور دارم می‌زنم خیلی بدم میاد از چسب