2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط كراتينه. عااااااليه ها. مخصوصا بعد دكلره. شفاف و براقم ميكنه. تا زمانيكه موهاي جديدت در بيان راح ...

ارایشگرا انجام میدن اره؟

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

من موهامو خیلی رنگ میکنم ...موهام افتظاح شده ..یعنی دیگه اگه دست میکردم تو موهام ..انگشتمو نمیتونستم بکشم برون ..به گفته ی اراایشگرماسپری نرم کننده ی موی کودک فیروز گرفتم ..پنج هزار تومن بود ..از حمام که میام کمی که موهام خشک بشه اسپری میکنم  عالی شده

من موهامو خیلی رنگ میکنم ...موهام افتظاح شده ..یعنی دیگه اگه دست میکردم تو موهام ..انگشتمو نمیتونستم ...

واقعا؟ از داروخانه گرفتی؟

اره برا من عالی بود ...شمام امتحان کن ..فوقش فقط پنج تومن ضرر کردی

مرسی عزیزم.خدا کنه جواب بده.موهام زبر و وز شده بدجور

كراتينه ريزش مو مياره و مناسب موهاي دكلره شده نيست واصلاً نه صاف ميكنه نه تقويت فقط هدر دادن پول زياده من موهام بخاطر دكلره خيلي اسيب ديدست همه راهارو امتحان كردم حتي بوتاكس مورو تاالان ك هيچي بدردم نخورد فكر كنم چارش فقط كوتاهيه 

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
كراتينه ريزش مو مياره و مناسب موهاي دكلره شده نيست واصلاً نه صاف ميكنه نه تقويت فقط هدر دادن پول زيا ...

موهامو دو یه ماه پیش کوتاه کردم.دیگ نمیخوام کوتاه کنم😢😢😢

كراتينه ريزش مو مياره و مناسب موهاي دكلره شده نيست واصلاً نه صاف ميكنه نه تقويت فقط هدر دادن پول زيا ...

نه عزيزم. براي منكه اصصصلا اينطور نبوده. من موهام مث سيم ظرفشويي شده بودبخاطر دكلره. واينكه دائم ريشه جديد رو رنگ ميكردم

از وقتي كراتينه كردم موهام براق و نرم شده. ابريشمي شده. بعد حموم نيازي به شونه و برس نداره موهام. كه بخام لختشون كنم. درنتيجه فقط با باد سشوار خشك ميكنم و موهام نميريزه

ناگفته نماند كه بمن گفته بودن كراتينه لخت شلاقي ميكنه و من اين موردشو دوس نداشتم. وخداروشكر بعد كراتينه شلاقي نشد و موهام و يه حالت نرم و مواجي داره الان كه ميپسندمش

احتمالا شما يا مواد كراتينت خوب نبوده يا درصد بازسازي و احياشو رعايت نكردن 

دخترم تاج سرم 👧😍.   پسرم قند عسلم 👶🏻😍.  خدايا شكرت