2777
2789
دقیقا. من خودم سال قبل برای درس دینی که ملت یه هفته وقت میذاشتن کلا یه روز، همون شب امتحان وقت گذاشت ...

شاید طول سال حفظ کرده بودی؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یحیوی خوبه به نظرمروزی دوساعتم بخونی تا ۲۰ روز همشو به خوبی تموم میکنی مرورم میکنی نمیدونم بر چه اسا ...

مرسیی

ولکن بابا

به طرفم میگی بهش برمیخوره والا ما خودمون تو این اوضاع بقدری ذهنمون درگیره و خسته ایم

یه عده ادمم پیدا میشن فقط بگن نمیشه برن رو مخ ادم

بنظر من از الان حتی طرف شروع کنه واسه کنکور بخونه روزی ۱۵ ساعت پزشکی ام میاره چه برسه به نهایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه خودمم واسه نهایی فیزیک و ریاضی همینهولی نمیدونم تو امادگی نهایی همچیو کامل میگن یا نه

منم الان دارم امادگی نهاییارو میبینم الان ببینم یا بزارم قبل امتحان ببینم؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

چقدر انرژی مثبتتتتت چقدر خوشحال شدم منم کنکور تازه شروع کردم فقطم میخوام دوازدهم بخونم و کنکور با هم ...

بخدا که میشه 

من دیدم طرف تو دوماه پزشکی قبول شده اصلا نشدی وجود نداره

الان ۹۰ درصد بچه ها بیخیال کنکور شدن 

با اون ۱۰ درصد رقابت خیلی سخت نیست فقط استمرار میخاد

رو دوازدهمم و نهایی همه تمرکزتو بزار و اصلا به حرفای یه عده گوش نده.بعضیا اومدن که فقط بگن نمیشه 

اونا توانایی ندارن 

قرار نیست که همه مثل هم باشن

شاید طول سال حفظ کرده بودی؟

نه بابا پشت کنکوریم

سال قبلم مدرسه نداشتم، کلا از زمان مدرسه به اینور یه بارم کتابو نخونده بودم. اگه واسه یه چیز 30 روز وقت بذاری همون 30 روز طول میکشه. ولی اگه بخوای یه روزه تموم کنی یه روزه تموم میشه، همه چیز به ذهن خودمون بستگی داره 

حالا این حرفم به این معنا نیس درسای کنکورتو جمع کنی بذاری شب کنکور بخونی😑 کلا دارم میگم نا امید نباشین

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

۲ ساعت به کنکور؟زوده بابا چه عجله ایه

چی بگم والا حالا حرفم بزنیم میگن نههه فلان تو نمیدونی ما میدونیم😂 فقط دلم میسوزه که بچه ها وقتی یه سری حرفا رو میشنون فکر میکنن با مثلا ۳ ماه درس خوندن رشته تاپ میارن بعد که نتیجه نمیگیرن فکر میکنن مشکل از اوناست نمیدونن واقعا اونا باهوشن فقط بازه زمانی کم بوده

دوست خودمم همین بلا سرش اومده بود سال کنکورش و سال بعد که اون پشت کنکور موند و من همون سال کنکوری شدم رتبه اون دو رقمی شد منم حدود ۱۰۰ اینا

اینجا فهمیدیم چقدر الکی به خودش انرژی منفی میداده که یه همچین آدم باهوشی سر حرف اشتباه و رویا پردازانه بقیه به هوش خودش شک کرده

ولی هر موقع شروع کردید صدتونو بزارید امیدوارم همتون سوالای کنکورو مث تراکتور سریع حل کنین

کاربری مال ۲ نفره🦥