2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میشههنمیدونم مردم چرا واسه ذهنشون محدودیت میسازنطرف تو دوماه کنکور قبول میشه نهایی که چیزی نیس ...

دقیقا. من خودم سال قبل برای درس دینی که ملت یه هفته وقت میذاشتن کلا یه روز، همون شب امتحان وقت گذاشتم نمره بالا گرفتم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ایرانی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

کدوم اره امادگی نهایی یا شروع از صفراگه امادگی نهاییو میگی که خیلی کمن تو یه روز جمع میشه بعدم میتون ...

برنامه خودمم واسه نهایی فیزیک و ریاضی همینه

ولی نمیدونم تو امادگی نهایی همچیو کامل میگن یا نه 

این همه وقت😐من میخوام دو هفته مونده شروع کنم، کلیم زمان هست

بچهها برای فارسی خیلی نگرانم یه دور قبلش میزنم ولی تو فرجه دو روز وقت هست من کندم نمیتونم کل کتابو تموم کنم شما با چی میخونینش؟

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

یحیوی خوبه به نظرم

روزی دوساعتم بخونی تا ۲۰ روز همشو به خوبی تموم میکنی مرورم میکنی نمیدونم بر چه اساس میگن نمیشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
این همه وقت😐من میخوام دو هفته مونده شروع کنم، کلیم زمان هست

یا حسین بابا منو بیخیال شید من نظرمو گفتم

۲ ساعت به کنکورم شروع کنین امیدوارم موفق باشید و بهترین نتیجه رو بگیرید دم همتونم گرم فقط لطفا دیگه ریپلای نکنین❤

کاربری مال ۲ نفره🦥
برنامه خودمم واسه نهایی فیزیک و ریاضی همینهولی نمیدونم تو امادگی نهایی همچیو کامل میگن یا نه

اره کامل میگن ،من نوبت اول فیزیک و نهایی ندیدم

ولی شیمی و ریاضی و دیدم کاملل از صفر میگفتن

بچهها برای فارسی خیلی نگرانم یه دور قبلش میزنم ولی تو فرجه دو روز وقت هست من کندم نمیتونم کل کتابو ت ...

فارسی من از رو کتاب و جزوه معلمم میخونم

نمونه سوال فرمول بیست هم حل میکنم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چقدر انرژی مثبتتتتت چقدر خوشحال شدم منم کنکور تازه شروع کردم فقطم میخوام دوازدهم بخونم و کنکور با همین بدم ولی اینقدر همه گفتن تایم کمه و دیگه زمان نداری کلا انرژیمو گرفتن
من فیزیک شنیدم شجاعی هم خوبه هرکدوم بهتر بودن میشه به منم بگی

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️