2777
2789
کجای کاری؟دهمم همه درسامو تو یه روز جمع کردم نمرات خوبیم گرفتمیه کتاب مگه چقد وقت میخاد

واقعا میشهه

نمیدونم مردم چرا واسه ذهنشون محدودیت میسازن

طرف تو دوماه کنکور قبول میشه نهایی که چیزی نیست 

اینهمه هم تایم هست

فقط نباید تنبل بود

الان؟از صفر؟ با فیلم تدرس عمرا اگه برسی راستشخودت بخون

کجای کاری من کنکورو میخوام تازه شروع کنم😎👀

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میشههنمیدونم مردم چرا واسه ذهنشون محدودیت میسازنطرف تو دوماه کنکور قبول میشه نهایی که چیزی نیس ...

عزیزممم

مگه گفتم‌نمیشه؟

گفتم با ویدئو نمیشه😂🤦🏻‍♀️چرا حرف میزارین تو دهن آدم

کاربری مال ۲ نفره🦥
عزیزممیگه با ویدئو از صفر

خب 

حتما لازم نیست سالیانه ببینه 

آمادگی نهایی هست، ویدیو های شب امتحانی هست ، ویدیو های درسنامه فرمول ۲۰ هست

هرچند بهتره درسنانه بخونه ولی شروع از صفر از الان غیر ممکن نیست

شما کنکوریی؟بنظرم اصلا ندیدی حتی فیلم یا جلسه هارو چقد واست عجیبه

نه دانشجوام

ولم کن داداش سعی کردم راهنماییت کنم

مخالفی خب بگو نه میشه یا اصلا بگو درباره این موضوع راهنمایی نمیخوام

چرا میپری به آدم

کاربری مال ۲ نفره🦥
دمت گرم بابا

😎بوس🫀

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عزیزممممگه گفتم‌نمیشه؟گفتم با ویدئو نمیشه😂🤦🏻‍♀️چرا حرف میزارین تو دهن آدم

وااا😐😐خب عزیزم منم دارم میگم اون نمیشه ای که تو ذهن شماس میشه 

حرف خودته 

نه دانشجوامولم کن داداش سعی کردم راهنماییت کنممخالفی خب بگو نه میشه یا اصلا بگو درباره این موضوع راه ...

خب دیگه بخاطر همونه

درست صحبت کن پریدن ینی چی

ممنون ولی راهنماییت بدردم نمیخوره

خب حتما لازم نیست سالیانه ببینه آمادگی نهایی هست، ویدیو های شب امتحانی هست ، ویدیو های درسنامه فرمول ...

همون آمادگی نهایی میخوام بابا

وگرنه سالینه ها که ۶۰،۷۰ جلسه اس

الان؟از صفر؟ با فیلم تدرس عمرا اگه برسی راستشخودت بخون

این همه وقت😐

من میخوام دو هفته مونده شروع کنم، کلیم زمان هست 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"