2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شهرستان با امتیازه اما واسه تهران یکی میگه جمع شده یکی میگه هست منم موندم جریان چیه

خیر شهرستان ها با امتیاز نیست بنده خودم نمونه درس میخونم و برای ورودی آزمون دادم

[QUOTE=379961439]خیر شهرستان ها با امتیاز نیست بنده خودم نمونه درس میخونم و برای ورودی آزمون  به سلامتی والا خیلی مبهم خبر میدن یکی میگه هست یکی میگه بدون آزمونه یکی میگه کلا جمع شده موندم بخدا

[QUOTE=379961439]خیر شهرستان ها با امتیاز نیست بنده خودم نمونه درس میخونم و برای ورودی آزمون به سلا ...

ممنون 

ضمنا من شهرستانم ولی وقتی ششم به هفتم میخواستم برم آزمون دادم فکر کنم برای تهران کلا مدرسه نمونه نداره جمع کردنش

عزیزم مدارس نمونه دولتی برای متوسطه دوم هست 

متوسطه اول که همون هفتم تا نهم میشه آزمون نداره چند ساله کنسل شده فقط تیزهوشان آزمون داره

مدارس دولتی و شاهد و هیأت امنایی هم داریم 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
پس پایه ششم تهران نداره ؟

نه عزیزم 

من خودم برای دخترم خیلی پرس و جو کردم و دیدم مدرسه نمونه منطقه ما تبدیل به هیات امنایی شده که با نامه بردم ثبت نام کردم و هزینه هم میگیرن 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.