ماندانایصورتی مدیر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 647 عنوان ثبت نام مدرسه نمونه دولتی ششم به هفتم | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست خانوما مدرسه نمونه دولتی پایه ششم به هفتم تهران ثبت نام داره ؟ کسی از تاریخ و اینکه چطور ثبت نام کنیم خبر داره 1404/02/04 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2540 به سلامتی منم درگیر انتخاب مدرسه پسرم هستم ممنونم ازشما من هر روز میرفتم مدارس مختلف و از اولیا و بچه های مدرسه سوال و پرسش میکردم تا مدرسه خوب پیدا کردم هزینه هم دادم ولی راضی هستم باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ماندانایصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 647 من هر روز میرفتم مدارس مختلف و از اولیا و بچه های مدرسه سوال و پرسش میکردم تا مدرسه خوب پیدا کردم هز ... من تازه الان میخوام برم آخه مدرسه غیر انتفاعی شهریه ها خیلی بالاس منم میخوام مدرسه خوب و شهریه معقول باشه
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2540 من تازه الان میخوام برم آخه مدرسه غیر انتفاعی شهریه ها خیلی بالاس منم میخوام مدرسه خوب و شهریه معقول ... انشاالله پیدا میکنی باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ماندانایصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 647 انشاالله پیدا میکنی انشالله ممنونم بزرگوار
reyhoni14 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1573 عزیزم مدارس نمونه دولتی برای متوسطه دوم هست متوسطه اول که همون هفتم تا نهم میشه آزمون نداره چند ساله ... عزیزم شاید فقط تهران اینطوریه چون من الان خودم نمونه درس میخونم و قراره آزمون ورودی ششم به هفتم و نهم به دهم روز ۳۰ خرداد انجام بشه توی استان ما جای ما که هم مدرسش هست هم ورودیش آزمون داره
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2540 عزیزم شاید فقط تهران اینطوریه چون من الان خودم نمونه درس میخونم و قراره آزمون ورودی ششم به هفتم و نه ... نهم به دهم بله دختر خودم هم آزمون دارهانشاالله قبول بشی باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
reyhoni14 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1573 نهم به دهم بله دختر خودم هم آزمون دارهانشاالله قبول بشی خیلی ممنون 🥰انشالله که دختر شما هم قبول بشن