2777
2789

دارم سکته میکنم نمیدونم کدوم بانکو بزنم خدایا 400 نفر تو نوبت بانک پارسیان هست چطوره؟ 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

همه بانک ها موظفند وام ازدواج پرداخت کنن ، شرایط همه هم یکسان 

ضامن کارمند و کاسب 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بانكهاي دولتي نميزني

نمیاره من صادرات زده بودم همه انقد بد گفتن لغو کردم منتظر ملت و ملی اینام اونم نمیاره 

پارتی اینا نخاد؟؟

خدا بخواد اون وام بهت میرسه نخواد حتی ریس جمهور هم بیاری نمی‌رسه بهت 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

خدا بخواد اون وام بهت میرسه نخواد حتی ریس جمهور هم بیاری نمی‌رسه بهت

اخه مگه میشه من نیاز دارم اینهمه آدم گرفتن این وامو

اخه مگه میشه من نیاز دارم اینهمه آدم گرفتن این وامو

خب یک بانک بزن