حس میکنم دیگ خیییلی نچرالم تاحالا نه ناخن کاشتم نه عمل زیبایی انجام دادم نه موهامو رنگ کردم فق تنها دخالتی تو صورتم کردم سبیلامو برمیدارم😃😂😂آرایشمم یه کرم ضد آفتاب با ریمل رژ هم نمیزنم
حس میکنم مژه بکارم خییلی خوشگل تر میشم ولی میگن وضو نداره درسته؟
دیگه کرم ضدافتاب وو..به نچرالی ربطی نداره سلامت پوستته اونا رو بزن😅
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینارو ک میگم میزنم اتفاقا به پوستمم میرسم ولی خب بخاطر اعتقاداتم نه میتونم مژه بزارم نه ناخن بکارم ...
(آرایشمم یه کرم ضد آفتاب با ریمل رژ هم نمیزنم)
اون ن رو اضافه گذاشتی بد برداشت شد🥲💕
میدونی اعتقاد داری ولی اگه یکبار انجام بدی از سرت میوفته عقده نمیشه
تو پریودی انجام بده بعد بردار
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨