2777
2789
عنوان

دلم میخوا مژه بکارم

74 بازدید | 10 پست

ولی نماز میخونم 

حس میکنم دیگ خیییلی نچرالم تاحالا نه ناخن کاشتم نه عمل زیبایی انجام دادم نه موهامو رنگ کردم فق تنها دخالتی تو صورتم کردم سبیلامو برمیدارم😃😂😂آرایشمم یه کرم ضد آفتاب با ریمل رژ هم نمیزنم 

حس میکنم مژه بکارم خییلی خوشگل تر میشم ولی میگن وضو نداره درسته؟

دیگه کرم ضدافتاب وو..به نچرالی ربطی نداره سلامت پوستته اونا رو بزن😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من دو سال بیشتره مژه میذارم اما غسل و وضو نداره ...

اگر معتقد هستید نذارید خیلی ها الکی میگن مشکلی نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کرم ضدافتاب وو..به نچرالی ربطی نداره سلامت پوستته اونا رو بزن😅

اینارو ک میگم میزنم اتفاقا به پوستمم میرسم ولی خب بخاطر اعتقاداتم نه میتونم مژه بزارم نه ناخن بکارم 😫😫

اینارو ک میگم میزنم اتفاقا به پوستمم میرسم ولی خب بخاطر اعتقاداتم نه میتونم مژه بزارم نه ناخن بکارم ...

(آرایشمم یه کرم ضد آفتاب با ریمل رژ هم نمیزنم)

اون ن رو اضافه گذاشتی بد برداشت شد🥲💕

میدونی اعتقاد داری ولی اگه یکبار انجام بدی از سرت میوفته عقده نمیشه

تو پریودی انجام بده بعد بردار

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سرمه بکش سرچ کن اداب دقیقشو دربیار از باسلام اصلشو بخر مثلا میدونم شبای جنعه باید زده بشه و ی دعای خ ...

واقعا یعنی تاثیر داره منم مژه هام خیلی کم پشت و نازک و کالن

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

نه وضو وغسل نداره 

هرکی میگه داره زر میزنه اینو بگم بعدا گول حرف کسیو نخوری 

اگ مژه هات زیادم کم نیس لیفت کن ..لیفت اوکیه مانع غسل نیس

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..